Survivor Τελικός: Έκοψαν την Ανθή Σαλαγκούδη στο μοντάζ – Παραπονέθηκε on air

Survivor Τελικός: Έκοψαν την Ανθή Σαλαγκούδη στο μοντάζ – Παραπονέθηκε on air
Η Ανθή Σαλαγκούδη στον τελικό του Survivor 4 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Παρόλο που χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου με τις γκάφες της στο Survivor 4, η Ανθή Σαλαγκούδη έλειπε από τα χιουμοριστικά βίντεο του τελικού. Η δήλωσή της που έφερε αμηχανία στον Λιανό.

Παρούσα στον μεγάλο τελικό του Survivor 4, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/07) στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και ανέδειξε ως νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθόταν στις κερκίδες μαζί με τους συμπαίκτες της και παρακολούθησε όλο το show που στήθηκε από την παραγωγή για την φαντασμαγορική βραδιά του τελικού.

Ωστόσο, δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένη από τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελικού, προβλήθηκαν διάφορα βίντεο με στιγμές όλων των παικτών μέσα στο Survivor 4, με ευτράπελα, γκάφες και αστεία περιστατικά που τους συνέβησαν στα αγωνίσματα και την παραλία.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, όμως, δεν ήταν σε κανένα από τα στιγμιότυπα αυτά, παρόλο που η ίδια έχει προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου με την αδεξιότητα της στους αγώνες και τις γκριμάτσες της καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μάλιστα, όταν της δόθηκε ο λόγος και το μικρόφωνο, η ίδια σχολίασε την κίνηση της παραγωγής να μην συμπεριλάβει δικές της σκηνές στα βίντεο, λέγοντας με μια δόση ειρωνείας στον Γιώργο Λιανό:

“Πάρα πολύ χάρηκα με αυτό το βιντεάκι που δεν είχε δικές μου στιγμές. Πάρα πολύ χάρηκα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Πώς σας ξέφυγαν απορώ. Δεν μπορείς να σχολιάσεις τίποτα ε; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ στην παραγωγή, πραγματικά. Θα το θυμάμαι αυτό για πάντα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα