Survivor: Τι θα γίνει ανάμεσα στο Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor: Τι θα γίνει ανάμεσα στο Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Glomex

Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης, στις πρώτες του δηλώσεις δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην πρώην κοπέλα του, τη Μαριαλένα, στην οποία έδωσε το τρόπαιο. "Δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου", σημείωσε.

Μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ, αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν φιναλίστ μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά των ψήφων τους ήταν μικρότερη του 1%, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της νίκης του ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του και φυσικά αναφέρθηκε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την πρώην κοπέλα του, με την οποία είδαμε πολλές φορές να υπάρχει ακόμα μια “φλόγα”.

“Όταν λέμε ότι η Μαριαλένα στήριξε, όντως στήριξε. Σ’ αυτό το παιχνίδι περνάνε οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα. Απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά, προσπαθείς να επιβιώσεις και η σκέψη σου μένει εκεί. Το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε μια οικογένεια με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο.
Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Γι’ αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο από την καρδιά μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα να τον κοιτάζει περήφανη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκλαψε στον “αέρα” για τον Γιώργο Λιβάνη

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για τον Σάκη, ενώ θέλησε να αναφερθεί και στο ήθος του Γιώργου Λιβάνη, ξεσπώντας σε κλάματα, μάλιστα, για τον τραγουδιστή.

“Έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του”, είπε η πρώην παίκτρια του Survivor, εμφανώς συγκινημένη.

“Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από τον Γιώργο, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί. Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό”, συνέχισε η ίδια.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα μετά το 3ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα