Survivor Trailer: Ανακοίνωση “βόμβα” από τον Λιανό – Ποιος αποχωρεί λίγο πριν τον τελικό;

Survivor Trailer: Ανακοίνωση “βόμβα” από τον Λιανό – Ποιος αποχωρεί λίγο πριν τον τελικό;
Οι φιναλίστ του Survivor 2022 insgragram @Survivorgreece

Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού αφήνει τους παίκτες του Survivor με το στόμα ανοιχτό. "Μάχη" στο αγώνισμα, αγωνία για την τελευταία αποχώρηση πριν τον μεγάλο τελικό.

Οι τελευταίες πράξεις του Survivor παίζονται αυτές τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, με τους εναπομείναντες παίκτες να παλεύουν για μια θέση στον τελικό και την κατάκτηση του επάθλου. Οι παίκτες προετοιμάζονται για το μεγάλο φινάλε και ο Γιώργος Λιανός τους καλωσορίζει στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (03/07), οι φιναλίστ θα δώσουν τα πάντα για το τελευταίο έπαθλο και την τελευταία τους μεγάλη εμπειρία. Η δεύτερη αποχώρηση έρχεται, αλλά μέχρι τότε οι παίκτες θα κάνουν ένα διάλειμμα για να χαλαρώσουν από τα αγωνίσματα ασυλίας και τα συμβούλια.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σταυρούλα και ο Στάθης.

«Έφτασε η ώρα, λοιπόν, να δοθεί και το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς. Ένα έπαθλο το οποίο σίγουρα θα σας αρέσει», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες. «Θα πάτε στο Santo Dominico. Δεν γίνεται να φύγετε από το νησί χωρίς να έχετε γνωρίσει την πρωτεύουσα».

Οι παίκτες στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού μένουν άφωνοι, ενώ κάποιοι δεν καταφέρνουν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Το νέο επεισόδιο του Survivor 2022 φαίνεται πως έρχεται με πολλές εκπλήξεις και η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό ξεκινά.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (03/07)

Survivor: Ποιος αποχωρεί λίγο πριν τον μεγάλο τελικό;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα