Survivor Trailer: Εκτός εαυτού η Ναυσικά – Ο Ρουβάς ζητά συγγνώμη από τον πατέρα του

Survivor Trailer: Εκτός εαυτού η Ναυσικά – Ο Ρουβάς ζητά συγγνώμη από τον πατέρα του
Survivor 5 Glomex

Άγριοι καβγάδες εκτυλίσσονται στους Διάσημους στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, με τη Ναυσικά να βρίσκεται στο επίκεντρο. Γιατί συγκινείται ο Απόστολος Ρουβάς. Δείτε το trailer της Τρίτης (22/02).

Γεμάτο καβγάδες, φωνές και εντάσεις θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (22/02) στον ΣΚΑΙ.

Μετά το χθεσινό επεισοδιακό συμβούλιο, στο οποίο αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Μυριέλλα Κουρεντή, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Σάκης Αρσενίου, αλλά και μετά τα άγρια σκηνικά στην παραλία των Διασήμων, οι Κόκκινοι συνεχίζουν να τσακώνονται.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 5, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα έχουν ένα μεγάλο καβγά μπροστά σε όλους, με τη δεύτερη να βγαίνει εκτός εαυτού και να φωνάζει, αλλά και να διώχνει τον Άρη Σοϊλέδη που προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Το αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια, θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία, γεγονός που θα κάνει τους παίκτες του Survivor 5 να “λυγίσουν”. Ανάμεσά τους και ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος δακρύζει και λέει χαρακτηριστικά: “Αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί…”.

Survivor: Το trailer της Τρίτης (22/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα