Survivor trailer: Έξαλλη η Ελένη Χαμπέρη – Το σχέδιο Μαριαλένας και Σάκη

Survivor trailer: Έξαλλη η Ελένη Χαμπέρη – Το σχέδιο Μαριαλένας και Σάκη
Survivor 4 Glomex

Για ένα καλοστημένο σχέδιο των Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη κάνουν λόγο οι παίκτες του "Survivor 4". Στο στόχαστρο οι παίκτες. Απόψε ο τρίτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας.

Εντάσεις είχαμε στο “Survivor 4” μετά την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, την οποία υπέδειξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που πήρε την ατομική ασυλία. Υπενθυμίζεται ότι πρώτη υποψήφια ήταν η Καρολίνα Καλύβα.

Όπως βλέπουμε στο trailer της Τρίτης (08/06) στον ΣΚΑΙ, οι εντάσεις θα συνεχιστούν και στο σημερινό επεισόδιο του “Survivor 4”, με την Ελένη να θεωρεί πως η υποψηφιότητά της ήταν ένα καλοστημένο σχέδια των Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με σκοπό να βγάλουν την ίδια εκτός.

“Οι σκέψεις μου για όλο αυτό που συνέβαινε από την πλευρά του Σάκη, βγήκαν αληθινές. Δεν με ενοχλεί που ψηφίστηκα, με ενοχλεί ο λόγος που ψηφίστηκα, γιατί είναι ψευδής”, λέει χαρακτηριστικά η Ελένη, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμφωνεί μαζί της: “Αυτό που προσπαθούν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι να μας κάνουν να φαγωθούμε. Εγώ θεωρώ ότι ήταν όλα σχεδιασμένο, ειδικά από τη Μαριαλένα”.

Οι παίκτες, όμως, θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους διαφωνίες και να συγκεντρωθούν στον στίβο μάχης, καθώς απόψε θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας και η αναμέτρηση θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Ποιος θα κερδίσει, άραγε, και θα χρειαστεί να υποδείξει έναν ακόμη συμπαίκτη του;

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τρίτης (08/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα