Survivor Trailer: Η Βρισηίδα ουρλιάζει στον Σοϊλέδη αλλά αυτός “δεν καταλαβαίνει” – Ανατροπή στο συμβούλιο

Survivor Trailer: Η Βρισηίδα ουρλιάζει στον Σοϊλέδη αλλά αυτός “δεν καταλαβαίνει” – Ανατροπή στο συμβούλιο
ΣΚΑΪ

Κλιμακώνονται οι εντάσεις στους Διάσημους με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να επιτίθεται στον Άρη Σοϊλέδη. Δείτε το trailer του επεισοδίου του Survivor της Κυριακής (06/02).

Με νέο ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor 5 το βράδυ της Κυριακής (06/02) στον ΣΚΑΙ, όπου οι ισορροπίες στις δύο ομάδες αναμένεται να αλλάξουν.

Μετά τις αλλεπάλληλες ήττες και τον επακόλουθο εκνευρισμό στην ομάδα των Μαχητών, οι “Μπλε” προσπαθούν να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο εκνευρισμός, ωστόσο, δεν είναι προνόμιο των ηττημένων, καθώς όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer, στην ομάδα των Διασήμων θα υπάρξουν πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, που θα καταλήξουν ακόμα και σε ουρλιαχτά. Στο καρέ που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να βγαίνει εκτός αυτού και να επιτίθεται στον Άρη Σοϊλέδη, στον οποίο καταλογίζει όπως καταλαβαίνουμε από τα συμφραζόμενα ότι δεν δείχνει σεβασμό. Εκείνος φαίνεται να απορεί με την έκρηξή της.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός εμφανίζεται στο συμβούλιο του νησιού να μιλά για μια μεγάλη ανατροπή που έρχεται με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να δείχνουν σαστισμένοι στο άκουσμά της.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (06/02)


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα