Survivor Trailer: Μετωπική Καραγκούνια-Εμμανουήλ με το “καλημέρα”

Survivor Trailer: Μετωπική Καραγκούνια-Εμμανουήλ με το “καλημέρα”
Τάκης Καραγκούνιας glomex

Εντάσεις έφερε στην ομάδα των Μπλε η είσοδος των νέων παικτών, με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να μην φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά ήδη από τα πρώτα 24ωρα. Ο έντονος διάλογος on camera.

Μόνο ομαλά δεν κυλάνε οι πρώτες ημέρες στο Survivor 5 για τον γνωστό make up & hair artist, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος αποτελεί τη νέα προσθήκη στη νεοσύστατη ομάδα των Μπλε του ριάλιτι επιβίωσης.

Υπεύθυνος για την όχι και τόσο θερμή υποδοχή ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (28/03) τα βάζει μαζί του λέγοντας για τον νέο συμπαίκτη του, “μιλάει ακατάπαυστα, δεν κάνει πολλές δουλειές, πρέπει να του πούμε να κάνει μία δουλειά και μου λέει εγώ φτιάχνω κοτσιδάκια στα κορίτσια.. δηλαδή ήμαρτον! Είμαστε στο Survivor δεν είμαστε σε κάποιο άλλο παιχνίδι, διαγωνισμό ομορφιάς”.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθώντας να εξηγήσει τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια ανέφερε πως ίσως να οφείλεται στο ότι είναι καινούργιος, ωστόσο δεν έκρυψε την πικρία του. “Μιλάει με πολλή αγένεια σε έναν παίκτη που μόλις μπήκε και θα έπρεπε να τον στηρίζει. Δεν γουστάρω την αγένεια, είναι αγενής ο τύπος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στον στίβο μάχης, τους παίκτες των δυο ομάδων περιμένει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, θα χρειαστεί όμως να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν σε ζευγάρια, χωρίς να λείπουν τα απρόοπτα.

Η ένταση μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Γιώργο Κατσαούνη και τον νέο παίκτη των Κόκκινων, Νίκο Αντωνόπουλο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους μπροστά στους συμπαίκτες τους.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (28/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα