Survivor: Τραυματίστηκε την πρώτη ημέρα ο Νίκος Αντωνόπουλος – Τα “καρφιά” για τους κόκκινους

Survivor: Τραυματίστηκε την πρώτη ημέρα ο Νίκος Αντωνόπουλος – Τα “καρφιά” για τους κόκκινους
Τραυματίστηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος Glomex

Δεν μπήκε... με το δεξί ο Νίκος Αντωνόπουλος, καθώς την πρώτη του ημέρα στο survivor, τραυματίστηκε και μάλιστα από μια φάρσα των συμπαικτών του. Η έντονη δυσαρέσκειά του και τα γελάκια της κόκκινης ομάδας.

Την παρθενική του εμφάνιση στο Survivor, μεταξύ άλλων παικτών που μπήκαν στο ριάλιτι, έκανε ο Νίκος Αντωνόπουλος, που πλέον είναι μέλος της κόκκινης ομάδας.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά για το 26χρονο μοντέλο, αφού την πρώτη κιόλας ώρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού που είχε με τους συμπαίκτες του, τραυματίστηκε.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε λίγο μετά το περιστατικό, ο τραυματισμός προκλήθηκε από μια φάρσα που του έκανε η Μυριέλλα Κουρεντή. Ιδιαίτερα, το τραύμα στο πόδι του, όπως ισχυρίστηκε, ήταν τόσο βαθύ που νόμιζε ότι χρειάστηκε ράμματα.

“Έπαθα κάποιους τραυματισμούς. Στην πατούσα μου, κάτω στο πόδι, έκανα ένα βαθύ κόψιμο που θα το δει και ο γιατρός αργότερα. Λογικά, όχι λογικά, είναι σίγουρο πως είναι για ράμματα. Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Επίσης έκοψα εδώ και την παλάμη μου και ότι άλλο βλέπετε. Εδώ, εδώ και εδώ αυτούς τους μώλωπες. Γδάρθηκα”, είπε αρχικά το μοντέλο.

Δεν έκρυψε όμως και τη δυσαρέσκειά του με κάποια “γελάκια” όπως είπε που άκουσε από τους συμπαίκτες του.

“Θέλω ακόμα να πω ότι την ώρα που πονούσα και είχα μώλωπες και κοψίματα και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, είχα πανικοβληθεί γιατί είναι η πρώτη μου μέρα στο Survivor και τραυματίστηκα από ένα χαζό αστείο της ομάδας μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι κινδύνευε η ζωή μου και δεν το πήραν τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε. Μάλιστα κορόιδευαν και άκουσα από κάποιους να λένε διάφορα, όταν έφυγα, μαζί με κάποια γελάκια και αυτό όλο με πείραξε”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα