Survivor – Trailer: “Σφάζονται” για τα μάτια του Σάκη Κατσούλη – “Είσαι για γέλια, ντροπή σου”

Survivor – Trailer: “Σφάζονται” για τα μάτια του Σάκη Κατσούλη – “Είσαι για γέλια, ντροπή σου”

"Μετωπική" Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλου με Γιώργο Ασημακόπουλο για την επιλογή του τελευταίου να "δώσει" τον φίλο τους. Χαμός στο αποψινό επεισόδιο.

Ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ στο αποψινό Survivor, όπως προδίδει το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Τριαντάφυλλο να έρχονται σε σύγκρουση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο μετά την απόφασή του στο συμβούλιο της Δευτέρας να υποδείξει τον Σάκη Κατσούλη ως δεύτερο υποψήφιο.

Ο παίκτης των κόκκινων, που κέρδισε την ατομική ασυλία, αποφάσισε να “δώσει” τον συμπαίκτη του που είναι δεύτερος υποψήφιος μαζί με τον Τριαντάφυλλο, γεγονός που έφερε την οργισμένη αντίδραση των δύο φίλων του.

Η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον ποδοσφαιριστή είναι γνωστή, όπως και η φιλία του με τον γνωστό τραγουδιστή. Αμφότεροι θεωρούν άδικη την επιλογή του Ασημακόπουλου, λόγω της καλής αγωνιστικής εικόνας του Κατσούλη, πράγμα που αναμένεται να του εκφράσουν εντόνως στο αποψινό επεισόδιο. “Είσαι για γέλια”, ακούγεται να λέει ο Τριαντάφυλλος, ενώ έξαλλη εμφανίζεται και η Μαριαλένα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος υπερασπίζεται την απόφασή του, ενώ δηλώνει στην κάμερα: Τώρα δεν υπάρχουν ομάδες. Ο καθένας θέλει να σώσει το τομάρι του. Αυτά που ξέρουν να τα ξεχάσουν. Ο Ασημακόπουλος έχει αλλάξει”.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα