Survivor – Τριαντάφυλλος: Σπάει τα κοντέρ – Πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι τώρα

Survivor – Τριαντάφυλλος: Σπάει τα κοντέρ – Πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι τώρα
Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4 Glomex

Οι συνολικές απολαβές του Τριαντάφυλλου από το Survivor 4 έχουν ήδη προσπεράσει το έπαθλο του νικητή. Το... ξεκούραστο αστρονομικό ποσό.

Ο Τριαντάφυλλος ανήκει στο “κλειστό” πλέον κλαμπ των ελάχιστων παικτών που βρίσκονται από την αρχή του Survivor στον Άγιο Δομίνικο και έχουν καταφέρει να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι σήμερα.

Παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί στην επισφαλή θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση 10 φορές, έχει κλείσει πέντε και πλέον μήνες στοπ ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς φαίνεται ότι, σε αντίθεση με τον στίβο μάχης, είναι ιδιαίτερα ισχυρός στην ψήφο του κοινού.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μολονότι πολλές φορές δεν αγωνίζεται, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω εξωαγωνιστικών παραγόντων, έχει κατορθώσει να εισπράξει μέχρι στιγμής ένα “αστρονομικό” ποσό από την παραμονή του στο παιχνίδι. Θυμίζουμε πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor, γεγονός που τον έχει ήδη δείξει σε… νικητή, αν σκεφτεί κανείς ότι οι συνολικές απολαβές του έχουν ξεπεράσει το έπαθλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό”, ο Τριαντάφυλλος έχει βάλει στον προσωπικό του λογαριασμό 137.000 ευρώ, καθώς λαμβάνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα, συν μπόνους 5.000 ευρώ για την παράταση του ριάλιτι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα