Survivor: Τζέιμς έφυγε, Τζέιμς έρχεται – Απόψε η είσοδος του Καφετζή

Διαβάζεται σε 3'
Τζέιμς Καφετζής
Τζέιμς Καφετζής glomex

Με δύο νέες και πολυσυζητημένες αφίξεις επιστρέφει το Survivor το βράδυ της Κυριακής (11/02), όπου μεταξύ άλλων θα δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Από σήμερα θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό Survivor“.

Με αυτά τα λόγια σχολιάζει την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο ριάλιτι επιβίωσης ο Φάνης και η δήλωσή του αναμένεται να είναι το λιγότερο προφητική.

Όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής, Τζέιμς και Σταυρούλα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και στην καλύβα των Μαχητών, όπου και εντάσσονται.

Στους Κόκκινους δεν θα αρέσει πάρα πολύ. Θέλω πολύ να δω τα μούτρα του Αλέξη Παππά, της Ασημίνας και της Δαλάκα που θα δουν απέναντί τους τον Τζέιμς και τη Σταυρούλα”, σχολιάζει ακόμα μια παίκτρια των Μαχητών.

Στον στίβο μάχης, στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Τζέιμς και τον Αλέξη, ο οποίος είχε “παγώσει” στο άκουσμα της εισόδου του Τζέιμς Καφετζή.

Είτε έρθει στους Κόκκινους είτε πάει στους Μπλε, πάλι θα έχουμε εκείνες τις αποστάσεις που είχαμε. Μπιφτέκια μην φέρει μόνο, γιατί του αρέσει να τα γυρνάει”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (11/02)

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή πριν μπει στο Survivor 2024

Ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή “Fay’s Time”, αναφέροντας για την είσοδό του:

Δεν έχω άγχος γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο από το Survivor είναι το πρωί που ξυπνούσα και απολάμβανα την ηρεμία, γιατί ξυπνάω πολύ πρωί.

Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι κάτι στη ζούγκλα, ούτε τον Αλέξη Παππά. Τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει γεμάτα επεισόδια. Ήμουν στην Ιαπωνία και είχε μεγάλη διαφορά ώρας. Το επεισόδιο που είδα ολόκληρο ήταν αυτό που αποχώρησε ο Βολικάκης και είπε για μένα. Respect.

Φέτος είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς και με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι έχει ενδιαφέρον.

Ο Τζέιμς που είχατε δει το 2021 ήταν στην ίδια φάση, απροετοίμαστος, ήμουν 98 κιλά τώρα είμαι 100. Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα