Survivor: Τζέιμς Καφετζής – Νίκος Μπάρτζης: Το απόλυτο bromance σε 5 στιγμές

Survivor: Τζέιμς Καφετζής – Νίκος Μπάρτζης: Το απόλυτο bromance σε 5 στιγμές

Από την τούμπα του Νίκου στο πάρτι της Ένωσης και τα γέλια του Τζέιμς, μέχρι τις πλάκες για την πρώην του Καφετζή και τη στιγμή που βρήκαν ένα φίδι στην καλύβα. Συγκινητικές στιγμές που μας χάρισε το απόλυτο bromance του Survivor.

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια, αλλά και από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ στο Survivor απολαύσαμε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Τζέιμς Καφετζής, ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Την οικειοθελή αποχώρησή του ανακοίνωσε στο Συμβούλιο του νησιού, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, όλες οι σκέψεις και οι αναμνήσεις του αφορούν το παιχνίδι και δεν μπορεί να θυμηθεί την προηγούμενη ζωή του. Ο ίδιος δήλωσε πως το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι το μυαλό του και η ψυχή του, γι’ αυτό και επιλέγει να τα διαφυλάξει αποχωρώντας.

“Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θα κάνω και εγώ την ανατροπή. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό, είναι το μυαλό μου και πλέον οι σκέψεις μου και μέχρι και τα όνειρά μου έχουν να κάνουν με το Survivor. Το μυαλό μου είναι ότι πιο πολύτιμο έχω και πραγματικά το σέβομαι. Επειδή ο δρόμος μοιάζει ακόμη μακρύς, θέλω να είμαι εγώ σήμερα αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε” δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Οι τηλεθεατές του Survivor είχαν από τη μία να “χωνέψουν” το γεγονός πως ένας από τους καλύτερους παίκτες έφευγε από το παιχνίδι, αλλά και να συλλάβουν πως η μοναδική πραγματική φιλία του παιχνιδιού, δηλαδή η σχέση που είχαν αναπτύξει Τζέιμς και Νίκος, αναγκαστικά θα χωρίζονταν.

Όσο ο Τζέιμς μιλούσε για την αποχώρησή του, ο κολλητός του στο παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης, δάκρυσε για τον φίλο του. Παίρνοντας τον λόγο είπε πως δεν μπορεί να φανταστεί το “Survivor” χωρίς τον “αδερφό” του, ωστόσο, θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον στόχο του. “Έχω κερδίσει το έπαθλο, το έπαθλό μου είναι ο Νίκος. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω τόσο μακριά, και σίγουρα οι 5 μήνες είναι αρκετοί” είπε ο Τζέιμς.

Αποκορύφωμα της όλης σκηνής ήταν όταν οι δύο παίκτες, με δάκρια στα μάτια, αγκαλιάστηκαν, αντάλλαξαν μπλούζες, για να έχει ο καθένας ένα ενθύμιο από τον φίλο του και αντάλλαξαν εμψυχωτικά λόγια. “Πρόσεχε. Θα το πάρεις, μην αγχώνεσαι. Αυτό να σκέφτεσαι. Σε περιμένω έξω”, είπε ο Τζέιμς στον κολλητό του.

Είναι που μας έχουν λείψει οι συγκινήσεις; Είναι που λόγω καραντίνας, βρεθήκαμε πολλές ώρες μέσα στο σαλόνι μας και παρακολουθήσαμε φανατικά το Survivor; Είναι που η σχέση Νίκου- Τζέιμς μας έβγαλε μία αλήθεια, μία αυθεντικότητα; Μπορεί να είναι όλα, μπορεί να μην είναι τίποτα από όλα αυτά, αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι ο αποχαιρετισμός αυτός άγγιξε μεγάλη μερίδα του κόσμου που παρακολουθεί το ριάλιτι, ενώ ακόμα το Twitter πήρε φωτιά. Πολλοί έγραψαν πως ούτε όταν χώρισαν δεν είχαν στεναχωρηθεί έτσι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανακοίνωσαν πως πλέον σταματούν να παρακολουθούν το παιχνίδι, σίγουρα οι περισσότεροι χαρακτήρισαν “νικητή” της καρδιάς τους τον Τζέιμς.

Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης αποτέλεσαν το απόλυτο bromance. Πάμε να δούμε πέντε στιγμές που το αποδεικνύουν.

1. Όταν σε έπαθλο επικοινωνίας ο Νίκος είδε την πρώην του Τζέιμς και του έκανε πλάκα. “Πρέπει να είναι ξαδερφή του και μας κοροϊδεύει”

2. Η επική τούμπα του Νίκου στο πάρτι της Ένωσης και τα γέλια του Τζέιμς (Δείτε από το 0.35)+ Extra bonus το μεθυσμένο καραόκε του Νίκου και τα χειροκροτήματα του Τζέιμς (Στο δεύτερο βίντεο από το 5.55)

3. Απλές καθημερινές στιγμές ή αλλιώς, μαγειρεύοντας νιόκι

4. Όταν είδαν φίδι στην καλύβα

5. “Νιώθω ότι έχω πάει 5ήμερη με τον κολλητό μου τον Νίκο”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα