Τα Νούμερα: Με Σκορδά, Μποφίλιου και χιούμορ για όσους τη λένε “Πουτινάκι” το δεύτερο επεισόδιο

Τα Νούμερα: Με Σκορδά, Μποφίλιου και χιούμορ για όσους τη λένε “Πουτινάκι” το δεύτερο επεισόδιο
Τα Νούμερα ΕΡΤ

Η Νατάσσα Μποφίλιου καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της ξέφρενης μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά. Ποιοι guests θα εμφανιστούν απόψε. Δείτε το trailer.

Με το δεύτερο επεισόδιό της επιστρέφει απόψε, Παρασκευή (23/09), στις 22:00 στην ΕΡΤ, η σουρεαλιστική μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά “Τα Νούμερα”, που έλαβε ήδη θετικές εντυπώσεις.

Όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά στη «Νέα Μάντρα». Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) όμως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος του υπόσχεται ότι θα γράψει τη συνέχεια του επιτυχημένου του παιδικού τραγουδιού, το «Κροκοδειλάκι νούμερο 2».

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί, πως η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται στη σειρά με κόκκινα ρούχα και δηλώνει ότι το όνομά της είναι Νατάshα, ενώ πίσω τις κυριαρχούν εικόνες και φωτογραφίες του Ιωσήφ Στάλιν.

Οι σαφείς αναφορές στη Ρωσία, προφανώς συνδέονται με την άδικη επίθεση που δέχτηκε για την αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια.

Τα Νούμερα ΕΡΤ

Όλα όμως μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα πάνε στραβά: ο Φοίβος δεν βρίσκει κανένα κοινό μουσικά με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) παθαίνει μια μανία με τον ηλεκτρονικό τζόγο και πιστεύει πως η Μποφίλιου του…φέρνει γκίνια και ο Νώντας -ένας πρώην σύντροφος της Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη)– κανονίζει μάχη με τον Ζερόμ (Ζερόμ Καλούτα) για τα μάτια της, τη βραδιά της πρεμιέρας.

Τα Νούμερα ΕΡΤ

Τα πράγματα όμως γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσα, λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη φυλακή. Θα γίνει τελικά η πρεμιέρα; Και πώς θα συντελέσουν σ ’αυτό ο Πάνος Μουζουράκης, η Φαίη Σκορδά, ο Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνει και ο …Καρλ Μαρξ;

Μη χάσετε το νέο επεισόδια της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00 και κάθε Παρασκευή.

Τα Νούμερα ΕΡΤ

Τα Νούμερα: Δείτε το trailer της Παρασκευής (23/09)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα