Τελικός MasterChef: Παναγιώτης Κουμουνδούρος – Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή και τα πλάνα για το έπαθλο

Τελικός MasterChef: Παναγιώτης Κουμουνδούρος – Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή και τα πλάνα για το έπαθλο
Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, νικητής του MasterChef 6 Instagram / @masterchefgr

Οι πρώτες εντυπώσεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου, που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef. "Υπήρχε ευγενής άμιλλα με τη Καλλιόπη".

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν ο παίκτης που κατάφερε να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef, κερδίζοντας τον πολυπόθητο τίτλο, το τρόπαιο και το “χρυσό” έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μετά από έναν μαραθώνιο μαγειρικών δοκιμασιών και 5,5 μήνες στις κουζίνες του MasterChef, ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/06) το όνομα του μεγάλου νικητή, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να συγκεντρώνει συνολικά 58 βαθμούς και την Καλλιόπη Μπεζαντέ να έρχεται δεύτερη με 53 βαθμούς.

Η τελική βαθμολογία προέκυψε μέσα από πέντε απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, ενώ η τελευταία από αυτές – που έκρινε και το αποτέλεσμα – αποδείχθηκε και η πιο δύσκολη, καθώς guest κριτής ήταν η διάσημη Βρετανίδα σεφ Κλερ Σμιθ, η οποία είναι βραβευμένη με τρία αστέρια Michelin.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα MasterChef

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξέφρασε την χαρά του για τη νίκη του.

“Πραγματοποίησα το όνειρό μου. Ήταν ένα αρκετά έντονο εξάμηνο, σίγουρα πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ μαγειρικό. Ήταν ένας στόχος που εκπληρώθηκε, γι’ αυτό χαίρομαι πάρα πολύ”, ανέφερε ο νικητής του MasterChef.

“Επαγγελματικά είμαστε ανοιχτοί σε πάρα πολλές προτάσεις. Οπότε σιγά σιγά, βλέπουμε τι προτάσεις έχουμε και προχωράμε αναλόγως. Έχω στο μυαλό μου να ανοίξω και κάτι δικό μου κάποια στιγμή. Επίσης, θα υπάρξουν σίγουρα κάποια ταξίδια. Κάπως θα τα μοιράσουμε. Θέλω να ξεκουραστώ δύο βδομάδες και μετά να οργανωθώ”, ανέφερε σχετικά με το πώς θα κινηθεί στη συνέχεια και τι θα κάνει με το έπαθλο που κέρδισε.

Τέλος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είπε πως με την Καλλιόπη είχαν δεθεί πάρα πολύ και πως υπήρχε ευγενής άμιλλα στις δοκιμασίες του τελικού, ενώ δήλωσε συγκινημένος για το αποτέλεσμα.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram

Μετά τη νίκη του, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε το τελικό αποτέλεσμα και έγραψε:

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα