Τελικός Survivor All Star: Η λαμπερή έναρξη, η αποθέωση των φιναλίστ και η πρόβα… για τη νίκη

Τελικός Survivor All Star: Η λαμπερή έναρξη, η αποθέωση των φιναλίστ και η πρόβα… για τη νίκη

Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά του Τελικού του Survivor All Star στο Γαλάτσι, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να διεκδικούν το "χρυσό" έπαθλο. Η παρουσίαση των φιναλίστ από τον Γιώργο Λιανό.

Η ώρα του μεγάλου Τελικού του Survivor All Star έφτασε το βράδυ της Τρίτης (11/07), με τους φιναλίστ, τους πρώην παίκτες και το πιστό κοινό του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης να στρέφουν στα βλέμματα στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι, όπου διεξάγεται LIVE η διαδικασία για την ανάδειξη του νικητή.

“Survivors! Καλωσήρθατε στον τελευταίο στίβο μάχης της χρονιάς. Πάμε να το ζήσουμε!” είπε στην έναρξη της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός, δίνοντας το σήμα για να αρχίσει η “τελευταία μάχη”, ενώ αμέσως άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για τους δύο φιναλίστ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μετά από τον χθεσινό Ημιτελικό, οι δύο παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι ψηφίστηκαν θετικά από το κοινό, για να διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο και το “χρυσό” έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε στον χώρο τους δύο φιναλίστ, οι οποίοι πήραν τις θέσεις τους εν μέσω αποθέωσης, με τον καθένα να έχει τους δικούς του, πιστούς θαυμαστές. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός τους έβαλε να κάνουν πρόβα το πώς θα σηκώσουν τον τρόπαιο εάν νικήσουν.

Όσοι βρίσκονταν στο Γαλάτσι, δεν σταμάτησαν στιγμή να ζητωκραυγάζουν για τον αγαπημένο τους φιναλίστ, ενώ οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ήταν σήμερα στην εξέδρα, ανάμεσα στο κοινό.

Τον λόγο πήρε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία δήλωσε αγχωμένη και ότι θέλει νικητή, φυσικά, τον σύντροφό της, όχι μόνο για την αγωνιστικότητά του, αλλά και για τον χαρακτήρα, το ήθος και την αξιοπρέπειά του.

Survivor All Star: Οι δηλώσεις των οικογενειών των φιναλίστ

Στην εξέδρα βρίσκονταν, φυσικά, και οι συγγενείς των φιναλίστ, με τον πατέρα του Σάκη Κατσούλη να λέει: Είναι μεγάλη υπερηφάνεια. Αλλά δεν το νιώθω μόνο εγώ, το νιώθει όλη η Ελλάδα, απ’ άκρη σ’ άκρη. Για το παιδί μας έχουμε να δηλώσουμε μόνο υπερήφανοι”. Το ίδιο εξέφρασε και η αδερφή του, η οποία δήλωσε περήφανη για εκείνον, ενώ είπε πως είναι νικητής και μόνο που έφτασε έως εδώ.

Τον λόγο πήραν και οι γονείς του Νίκου Μπάρτζη. “Θα ευχηθώ και στα δύο παιδιά καλή επιτυχία, η πρόβα ήταν πολύ ωραία. Ελπίζω να το κάνει και μετά. Εύχομαι να το πάρει ο καλύτερος” είπε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του δήλωσε χαρούμενη. Ο αδερφός του είπε πως είναι πολύ περήφανος για τον Νίκο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Σάκη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα