Τελικός Survivor All Star: Πώς ψήφισε το κοινό – Τα ποσοστά που πήραν Κατσούλης και Μπάρτζης

Τελικός Survivor All Star: Πώς ψήφισε το κοινό – Τα ποσοστά που πήραν Κατσούλης και Μπάρτζης
Τελικός Survivor All Star ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Οι πρώτες δηλώσεις των φιναλίστ στην ολοκλήρωση του Τελικού του Survivor All Star. Οριακή ήταν η διαφορά στις ψήφους Σάκη Κατσούλη - Νίκου Μπάρτζη. Τα ποσοστά που έλαβαν.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/07) ο Τελικός του Survivor All Star στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι, με το κοινό να αναδεικνύει μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης Κατσούλης πήρε για δεύτερη φορά το τρόπαιο (αφού κέρδισε και το 2021), ενώ, εκτός από το “χρυσό” έπαθλο των 100.000 ευρώ, πήρε και ένα “αστρονομικό” ποσό από την συμμετοχή του όλους αυτούς τους μήνες.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, χάνοντας αυτή την τελευταία μάχη της ψηφοφορίας, παρ’ όλ’ αυτά ο παίκτης έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Τελικός Survivor All Star: Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Η ανακοίνωση ήρθε στο τέλος της βραδιάς από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, με τους θεατές που βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα, τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του νικητή. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε με τεράστιο ενθουσιασμό το έπαθλο στον αέρα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Τελικός Survivor All Star: Όσα έγιναν στα παρασκήνια

Σε βίντεο από τα παρασκήνια του μεγάλου Τελικού, φαίνεται η χαρά και ο ενθουσιασμός που επικρατούσαν στον χώρο.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες, ο Σάκης Κατσούλης είπε:Είμαι πανευτυχής. Εννοείται πως χωρίς την αγάπη του κόσμου δεν θα είχα καταφέρει να το έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή. Έκανα ό,τι καλύτερα μπορούσα μέσα στο παιχνίδι, από θέμα αγωνιστικότητας, για να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ. Από ‘κει και πέρα, ο κόσμος κρίνει και με την ψήφο του νομίζω έδειξε πως είδε κάτι και στον χαρακτήρα μου”. Ο ίδιος δήλωσε πως θα ακολουθούσε ένα πάρτι για τη νίκη του.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης έδωσε συγχαρητήρια στον νικητή και δήλωσε: “Αισθάνομαι πολύ ωραία. Πάμε σπίτι μας, στην οικογένειά μας, στους φίλους μας. Πάμε να το γιορτάσουμε. Σίγουρα όταν φτάνεις στην πηγή και δεν πίνεις νερό, σίγουρα στεναχωριέσαι μετά από τόσο καιρό. Αλλά είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να βλέπουμε το θετικό. Όλα καλά”.

Η σύντροφος του νικητή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είπε με τη σειρά της: “Είμαι τρελαμένη πραγματικά. Τρεις ώρες μέχρι να βγει το αποτέλεσμα έτρεμα στην κυριολεξία. Ήξερα ότι θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτόν τον άνθρωπο γιατί το άξιζε και ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Όταν τον πήρα αγκαλιά, του είπα ότι τον λατρεύω και ότι τον αγαπάω. Και μου είπε ότι τα καταφέραμε“.

Τελικός Survivor All Star: Τα ποσοστά που πήραν Κατσούλης και Μπάρτζης

Λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του νικητή, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός δήλωσε ενώπιον όλων πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο φιναλίστ στην ψηφοφορία του κοινού ήταν οριακή.

Το πρωί της Τετάρτης (12/07), η εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” γνωστοποίησε τα ποσοστά που έλαβε ο καθένας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν, ο Σάκης Κατσούλης συγκέντρωσε το 50,88%, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης το 49,12%.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα