Τέλος για το “1899”: Κόβεται από το Netflix μετά την πρώτη σεζόν

Τέλος για το “1899”: Κόβεται από το Netflix μετά την πρώτη σεζόν
Η σειρά 1899 Instagram / @netflix1899

Το Netflix αποφάσισε να μην ανανεώσει για δεύτερη σεζόν τη δημοφιλή σειρά "1899", που απέκτησε φανατικούς οπαδούς τις τελευταίες εβδομάδες. Η ανακοίνωση του δημιουργού της σειράς.

Πρόωρο τέλος για τη δημοφιλή σειρά του Netflix με τίτλο “1899”, η οποία είχε “σκαρφαλώσει” στις πρώτες θέσεις των trends της πλατφόρμας, διχάζοντας τους τηλεθεατές.

Το Netflix αποφάσισε να μην ανανεώσει για δεύτερη σεζόν την σειρά που απέκτησε φανατικούς οπαδούς, αλλά και σκληρούς επικριτές, βάζοντας ξαφνικό τέλος, μόλις 1,5 μήνα από την πρεμιέρα της, παρόλο που πολλοί τηλεθεατές ανέμεναν με αγωνία τη συνέχειά της.

Ο Baran bo Odar, ένας εκ των δημιουργών της σειράς, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram το ξαφνικό τέλος του “1899” από το Netflix.

“Λυπηρό, αλλά αληθινό”, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, η οποία αναφέρει σχετικά:

“Με βαριά καρδιά θα πρέπει αν σας πούμε ότι το 1899 δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια 2η και 3η σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή. Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτή της υπέροχης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε”.

Την ανακοίνωση υπογράφει και ο συνεργάτης του Jantje Friese.

Οι δυο τους ήταν δημιουργοί της γνωστής και, επίσης, δημοφιλούς σειράς “Dark”.

Η ανακοίνωση του Baran bo Odar:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα