The Bachelor 2: Η Γιώτα κάνει… “crafting” στον ποταμό Λούσιο και το twitter έκανε “κράχτινγκ”

The Bachelor 2: Η Γιώτα κάνει… “crafting” στον ποταμό Λούσιο και το twitter έκανε “κράχτινγκ”
Ο Αλέξης Παππάς για rafting με Ιωάννα, Λένα, Γιώτα και Ντίντα Instagram

Στη φύση για rafting βρέθηκαν οι κοπέλες του The Bachelor 2 που επέλεξε ο Αλέξης Παππάς. Η ατάκα της Γιώτας για το "crafting" μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Μια διαφορετική εκδρομή ετοίμασε για τις τέσσερις κοπέλες που διάλεξε στο επεισόδιο του “The Bachelor 2” το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Παππάς.

Οι κοπέλες που επέλεξε αυτή τη φορά ήταν η Ιωάννα, η Λένα, η Γιώτα και η Ντίντα, οι οποίες βρέθηκαν σεμια εκδρομή που περιλάμβανε rafting στον ποταμό Λούσιο και περιήγηση στη φύση.

Στον ποταμό Λούσιο τις περίμενε για να τις υποδεχτεί ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος όταν βρέθηκε μαζί τους τις ρώτησε για το τι πιστεύουν ότι πρόκειται να συμβεί.

Εκείνη τη στιγμή, η Γιώτα, μέσα στον ενθουσιασμό, του απάντησε “crafting”, κάνοντας τις υπόλοιπες κοπέλες και τον ίδιο να γελάσουν. Μάλιστα συνέχισε για να εξηγήσει τι είναι το…. “crafting”, λέγοντας ότι είναι το rafting που κάνουν οι καρακάξες:

Το rafting που έγινε crafting, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και στο twitter, όπου οι χρήστες του έγραψαν για την ατάκα της Γιώτας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα