The Bachelor 2: Το πρώτο τρέιλερ με “γαμπρό” τον Αλέξη Παππά

The Bachelor 2: Το πρώτο τρέιλερ με “γαμπρό” τον Αλέξη Παππά
The Bachelor 2 - Αλέξης Παππάς youtube printscreen

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του "The Bachelor 2". Οι φετινές "νύφες" θα διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο Αλέξης Παππάς μετά το Survivor 4 προχώρησε άμεσα στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα, παίρνοντας τον… ρόλο του νέου εργένη στο “Bachelor”. Ο ηθοποιός συμφώνησε με τον ALPHA, έβαλε το γαμπριάτικο κοστούμι και τώρα ψάχνει για την “νύφη” των ονείρων του.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Πρόσφατα το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκάλυψε όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στα γυρίσματα του The Bachelor 2, που αναμένεται να βγει στον “αέρα” μέσα στο Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο Αλέξης Παππάς είναι εξαιρετικός στον ρόλο του, ενώ φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσα στον ίδιο και στις κοπέλες, ενώ δεν λείπουν και τα ευτράπελα.

Η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Παππά ως νέος “εργένης”

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor και αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από μια φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο νέος.. γαμπρός.

Το όνομα του Αλέξη Παππά δεν αναφέρεται στην ανάρτηση, ωστόσο οι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν τα… σημάδια!

The Bachelor 2: Οι πρώτες εικόνες από την βίλα

The Bachelor 2: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Στη β΄σεζόν του The Bachelor, 21 γυναίκες διεκδικούν τον “εργένη”, θέλοντας να κερδίσουν το πολύτιμο τριαντάφυλλο του έρωτά του, σε ένα σύγχρονο παραμύθι.

Εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, την παραμυθένια ηρωίδα που θα “κλέψει” το μυαλό και την καρδιά του, για να ταξιδέψουν μαζί με τα φτερά του έρωτα στο πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα