The Voice: Η Αιμιλία με την σπάνια διπλή σχιστία που συγκίνησε το κοινό

The Voice: Η Αιμιλία με την σπάνια διπλή σχιστία που συγκίνησε το κοινό
Αιμιλία Καναρέλη Youtube

Η 19χρονη Αιμιλία εξομολογήθηκε, πριν από την ερμηνεία της, την σπάνια ασθένεια με την οποία είχε γεννηθεί. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν η μοναδική που γύρισε. Η γνωριμία χρόνων με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Μια συγκινητική ιστορία έκρυβε πίσω της η Αιμιλία Καναρέλη, που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice το βράδυ της Παρασκευής και τραγούδησε το “Guitar”, κάνοντας την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει την καρέκλα της.

Η 19χρονη Αιμιλία εξομολογήθηκε στο βίντεο που προηγήθηκε της ερμηνείας της, όπου οι διαγωνιζόμενοι συστήνονται και λένε μερικά πράγματα για τους ίδιους, πως είχε γεννηθεί με μια σπάνια ασθένεια.

Όπως δήλωσε η ίδια:

“Γεννήθηκα το 2000 με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δυσπλασίας στο πρόσωπο. Οι γιατροί συμβούλεψαν τους γονείς μου να ξεκινήσω λογοθεραπεία αλλά και μουσική, τραγούδι για να με βοηθούσε στην ομιλία μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε να είναι μια μορφή θεραπείας αλλά κατέληξε να είναι το πάθος μου. Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του, αυτό δεν θα πρέπει να τον σταματήσει στο να κυνηγάει το όνειρο του”.

Παρόλο που η ερμηνεία της Αιμιλίας ήταν ιδιαίτερη, από τους κριτές γύρισε μόνο η Έλενα Παπαρίζου και έτσι η 19χρονη πήγε αυτόματα στην ομάδα της.

Ωστόσο, που τελείωσε το τραγούδι της και οι κριτές γύρισαν προς τη σκηνή, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνειδητοποίησε ότι γνωρίζει την Αιμιλία και αμέσως έτρεξε να την αγκαλιάσει, ενώ περιέγραψε το πώς γνωρίστηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα