The Voice: Συγκίνησε η Ειρήνη – “Τραγουδάω στη μητέρα μου, που έχει όγκο”

The Voice: Συγκίνησε η Ειρήνη – “Τραγουδάω στη μητέρα μου, που έχει όγκο”
Ειρήνη Στίλλο - The Voice glomex

Η Ειρήνη από την Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στο "The Voice" και εντυπωσίασε τους κριτές. Η συγκλονιστική ιστορία που διηγήθηκε.

Το The Voice επέστρεψε με τα Blind Auditions το βράδυ της Κυριακής, με τους τέσσερις coaches να αναζητούν την φωνή που θα τους εντυπωσιάσει.

Η Ειρήνη Στίλλο από την Θεσσαλονίκη αποφάσισε να πάει στον μουσικό διαγωνισμό με στόχο να κάνει πραγματικότητα όνειρό της, το οποίο δεν είναι άλλο από το να γίνει τραγουδίστρια.

Ο πατέρας είναι οικοδόμος κι η μητέρα της άνεργη, με αποτέλεσμα η ίδια να μην είχε ποτέ τα χρήματα για μαθήματα μουσικής. Όπως εξομολογήθηκε, η μητέρα της είχε ένα ατύχημα πριν χρόνια, ενώ πήγαινε να κάνει ψώνια στην λαϊκη με τις δύο της κόρες. Μια μηχανή τη χτύπησε, δημιουργώντας της αρκετά προβλήματα, ωστόσο, πέρα από αυτό, η ίδια διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι και χρειάστηκε να εγχειριστεί αρκετές φορές.

Ο μπαμπάς μου είναι οικοδόμος, ενώ η μαμά μου είναι άνεργη λόγω της αρρώστιας της. Η μαμά μου έχει όγκο στο κεφάλι, έχει κάνει εγχείρηση πολλές φορές… Στη μαμά τραγουδάω και υπάρχουν φορές που τραγουδάμε και μαζί. Δεν μπορεί να τραγουδήσει πάρα πολύ και να ακούσει πολλές φωνές, οπότε τραγουδάμε εγώ και η αδερφή μου. Μέσα σε αυτά που βίωνα δεν ξέχασαν το μεγάλο μου όνειρο, που ήταν το τραγούδι”, είπε η ταλαντούχα Ειρήνη.

Η Ειρήνη τραγούδησε Soulamate κι έπεισε τους κριτές με τη φωνή της. Η ίδια εντυπωσίασε τους κριτές και τελικά επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα