The Voice: Συγκλόνισε η ιστορία του Javier – Συγκινήθηκε η Παπαρίζου

The Voice: Συγκλόνισε η ιστορία του Javier – Συγκινήθηκε η Παπαρίζου

Τη συγκινητική του ιστορία μοιράστηκε με τους κριτές του The Voive ο μουσικός του δρόμου, Javier. Τι είπε για την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής του μοιράστηκε ο Javier Silva Escola από το Εκουαδόρ με τις κριτές του The Voice.

Όπως είπε ο μουσικός του δρόμου, πριν από 14 χρόνια, ένα βράδυ και ενώ έκανε πάρα πολύ κρύο, εκείνος τραγουδούσε σε κάποιον δρόμο της Αθήνας όταν από μπροστά του πέρασε η Έλενα Παπαρίζου.


Κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε ούτε ένα ευρώ, η γνωστή τραγουδίστρια του έδωσε ένα πολύ καλό φιλοδώρημα, με αποτέλεσμα να μπορέσει να γιορτάσει αξιοπρεπώς τις γιορτές με την οικογένειά του.

Η Έλενα Παπαρίζουν βούρκωσε ακούγοντας το ”ευχαριστώ” του Χαβιέ.

Στη συνέχεια ο Χαβιέ μίλησε για την απόφαση να αποχωριστεί την πατρίδα του, τις δυσκολίες που βίωσε όταν ο πατέρας του τον εγκατέλειψε και το ταξίδι στην Ελλάδα.

Επιπλέον, εξομολογήθηκε την ασθένεια της γυναίκας και του γιου του, ενώ αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν που βίωσε η οικογένεια πριν από μερικά χρόνια στη Βιέννη, όταν ληστές μπήκαν σπίτι τους και πέταξαν τον γιο του από τον τέταρτο όροφο.

Ο γιος του έμεινε για έξι μήνες στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε αρκετές επεμβάσεις. Ο Χαβιέ κατάφερε να συγκίνησει τους 4 κριτές, όχι μόνο με την ιστορία του, αλλά και με τη φωνή του.

Μάλιστα και οι 4 γύρισαν για του δείξουν ότι τον θέλουν στην ομάδα τους, αλλά εκείνος επέλεξε τελικά τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα