The Voice: Το πρώτο Cross Battle έρχεται με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά – Ποιους διαγωνιζόμενους θα δούμε

The Voice: Το πρώτο Cross Battle έρχεται με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά – Ποιους διαγωνιζόμενους θα δούμε
Οι coaches του The Voice Instagram@thevoiceofgreece

Τα Cross Battle ξεκινούν ζωντανά στο The Voice το Σάββατο (18/02) και η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας. Οι 14 διαγωνιζόμενοι που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία θέση στον ημιτελικό.

Τα live του The Voice of Greece ξεκινούν το Σάββατο 18/02 στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά.

Στα live Cross battles οι ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά διασταυρώνονται σε συγκλονιστικές μουσικές μονομαχίες. Μόλις επτά διαγωνιζόμενοι θα προκριθούν στον ημιτελικό από το πρώτο Cross Battle και το τηλεοπτικό κοινό είναι εκείνο που έχει τον τελευταίο λόγο.

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο Cross Battle αξίζει να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές από τους διαγωνιζόμενους που θα παρακολουθήσουμε σε αυτό και την ομάδα από την οποία προέρχονται!

Από το #teamArgiros στο πρώτο live Cross Battle θα δούμε να διαγωνίζονται η Dodona, ο Διονύσης Τρενταφίλι και ο Χριστομανώλης Σεγγούνας.

Στη σκηνή του πρώτου live Cross Battle τους #teamPanistes εκπροσωπούν τέσσερις διαγωνιζόμενοι: η Μαρία Κατηρτζίδου, η Μάρω Μαγγανιάρη, η Μαντώ Μαυροειδή και η Μαρία Σακελλάρη.

Το #teamHelena στο 1ο live Cross Battle συμμετέχει με τους: Julio Imeri, Λάζαρο Κατσίπη, Λεύκο και Σίσσυ Πολυδώρου.

Από το #teamSakis στο 1ο live Cross Battle θα διαγωνιστούν οι: Ελένη Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσαρσιταλίδης και Λάμπρος Τσιαπούτας.

The Voice: Το trailer του πρώτου Cross Battle

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα