Θρίλερ στο έκτακτο συμβούλιο του Survivor: Οι ομάδες διαλύθηκαν, οι παίκτες φρίκαραν

Θρίλερ στο έκτακτο συμβούλιο του Survivor: Οι ομάδες διαλύθηκαν, οι παίκτες φρίκαραν

Το ριάλιτι επιβίωσης μοιάζει σαν να κάνει "reboot" με ανατροπές και ραγδαίες ανακατατάξεις σε Διάσημους και Μαχητές - Πώς αντέδρασαν οι παίκτες με τις αλλαγές στις ομάδες

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο χθεσινό έκτακτο συμβούλιο του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2 με τις ομάδες Διασήμων και Μαχητών να διαλύονται και να φτιάχνονται από την αρχή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε αρχικά ότι οι καλύτεροι παίκτες των δύο ομάδων είναια από τους Μαχητές ο Ηλίας Γκότσης και από τους Διάσημους η Κατερίνα Δαλάκα. Αυτοί επιλέχθησαν να είναι οι “αρχηγοί” που θα διαλέξουν τα νέα μέλη των ομάδων τους. Οι υπόλοιποι παίκτες, σαστισμένοι και αιφνιδιασμένοι, καλούνται να αποχωρήσουν από το συμβούλιο.

Η Κατερίνα και ο Ηλίας παραμένουν προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία. Ο ένας μετά τον άλλο πρέπει να διαλέξουν έναν παίκτη για τη νεοσύστατη ομάδα τους, με την πρώτη υποχρεωτική επιλογή να είναι από αντίπαλη ομάδα. Ο Ηλίας ξεκινά πρώτος καθώς είναι λίγο καλύτερος σε επίπεδο στατιστικών.

Ο Μαχητής επιλέγει την Εύη Σαλταφερίδου. Η Κατερίνα τη Μελίνα. Ο Ηλίας θα μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Η Κατερίνα επιλέγει τον Τσίλη και ο Ηλίας τον Πάνο. Μετά ο Ηλίας επιλέγει τον Νάσο κι η Δαλάκα τον Χάρη.

Η Κατερίνα επιλέγει Μουρούτσο και ο Ηλίας τον Αγόρου.

Ο Ηλίας επιλέγει την Ντάρια και η Κατερίνα τη Βιργινία. Οι δύο φίλες αιφνιδιάζονται, δείχνουν σοκαρισμένες. Η Ροδάνη τέλος θα πάει στους Μαχητές και ο Τσεπάνης στους Διάσημους.

Η Δαλάκα θα δηλώσει πως αυτή είναι η πιο δύσκολη μέρα στο παιχνίδι και θα ήθελε να έχει πάρει τον Αγόρου αλλά δηλώνει ευχαριστημένη.

Με επιλογές των δύο παικτών οι νέοι Διάσημοι είναι: Kατερίνα, Μελίνα, Βιργινία, Τσίλης, Μουρούτσος, Χάρης και Τσεπάνης.

Οι νέοι Μαχητές: Ηλίας, Εύη, Πάνος, Νικόλας, Νάσος, Ντάρια και Ροδάνθη.

Οι αντιδράσεις

Ο Ηλίας θα μιλήσει για την απώλεια της Μελίνας και τα πλάνα θα δείξουν τη Μαχήτρια ιδιαίτερα στεναχωρημένη και προβληματισμένη από τη μεταγγραφή της στου Διασήμους: Δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που έχει συμβεί και δείχνει έμμεσα να κατηγορεί τον Ηλία ότι την “άφησε”. 

Οι υπόλοιποι παίκτες εμφανίζονται λίγο πιο χαλαροί να προσπαθούν να βρουν τα “πατήματά” τους και να συνηθίσουν την αλλαγή.

Πάνος, Ηλίας και Μελίνα θα καθίσουν στην παραλία και θα συζητήσουν όλα όσα συνέβησαν. Ο Ηλίας θα πει στην Μελίνα πως είναι και θα είναι η πρώτη του επιλογή. Εκείνη τελικώς θα πειστεί πως δεν υπήρχε πρόθεση και πως δεν θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι διαφορετικά στην περίπτωσή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα