Της Ελλάδος τα Παιδιά: Μύθοι και πραγματικότητες για την επιστροφή της σειράς

Της Ελλάδος τα Παιδιά: Μύθοι και πραγματικότητες για την επιστροφή της σειράς

Τι θα γίνει τελικά με τη θρυλούμενη επιστροφή της καλτ σειράς του ΑΝΤ1; Θα επιστρέψει στους δέκτες μας κι αν ναι, ποιοι από τους "παλαίουρες" θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους;

Οι φήμες για την επιστροφή της σειράς “Της Ελλάδος τα Παιδιά” που αγαπήσαμε τη δεκαετία του ’90 μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1, έχουν οργιάσει.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έδωσε τις δικές του απαντήσεις μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, οι οποίες όμως έρχονται σε αντίθεση με τις αντίστοιχες που έκανε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Σαββιδάκης έκανε λόγο μέχρι και για ενδεχόμενο… αλλαγής ρόλων.

“Κοίτα, μπορώ να σου πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Έχουμε μιλήσει με κάποιους συμπρωταγωνιστές μας . Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου, με τον Νίκο Αλεξίου. Βέβαια, πρέπει να τηρηθούν κάποιες συνθήκες, πρέπει να είναι ίδιοι οι ηθοποιοί. Στην τέχνη όλα δικαιολογούνται. Μπορεί να γίνει μια επιστράτευση μπορεί να κάνω εγώ τον Κάκαλο ή μπορεί να κάνω εγώ τον Χλαπάτσα. Περίεργο αλλά μπορεί να κάνουμε άλλους χαρακτήρες”.

Ο δε Γιάννης Μπεζος μίλησε από τη δική του μεριά στην εκπομπή “Τι λέει;. Ερωτηθείς για τις φήμες περί επιστροφής του στον ρόλο του Κάκαλου, είπε πως όλο το concept ενός remake του θυμίζει “μνημόσυνο”:

“Δεν συμφωνώ γιατί είναι σαν μνημόσυνο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα μνημόσυνα. Ένα μεγάλο μέρος είναι ότι και ο συγγραφέας της σειράς, ο Δημήτρης Βενιζέλος,  δεν ζει πια. Επομένως θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει. Φοβάμαι ότι αυτά μπορεί να καταστρέψουν και το πρωτογενές υλικό της σειράς. Επομένως δεν έχει κανένα νόημα και το θεωρώ λίγο απίθανο”, είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ενώ το βασικό καστ αποτελούταν από τους: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες σκηνές:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα