To CSI Las Vegas επιστρέφει στις οθόνες μας

To CSI Las Vegas επιστρέφει στις οθόνες μας
Ο William Petersen (o Gil Grissom της θρυλικής σειράς CSI: Las Vegas) επιστρέφει στις οθόνες μας. @2021 Sonja Flemming/CBS via AP

Είκοσι χρόνια μετά την αρχή της ιστορίας και 7 έπειτα από το τελευταίο επεισόδιο, το original CSI θα επιστρέψει στις μικρές οθόνες, με το CBS να αποφασίζει να συστήσει 'νέα γενιά εγκληματολόγων και τις τελευταίες τεχνολογίες'.

Τo CSI: Crime Scene Investigation είναι το drama series με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, εξ όσων έχουν προβληθεί στον 21ο αιώνα στις ΗΠΑ. Η πρεμιέρα έγινε στις 6 Οκτωβρίου του 2000 και η αυλαία έπεσε στις 27/9 του 2015. Στο μεσοδιάστημα, διευκρινίστηκε ως CSI: Las Vegas, γιατί έγινε ‘franchise’ με παραρτήματα στη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. Τίποτα όμως, δεν ήταν σαν το αυθεντικό που ολοκλήρωσε τη διαδρομή του στα 337 επεισόδια.

Ο δημιουργός της σειράς Άντονι Ε. Ζάλκερ είχε εξηγήσει πως “από την αρχή η σειρά είχε επιτυχία, αλλά η τηλεθέαση εκτοξεύθηκε στα ύψη, μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο κόσμος στράφηκε σε εμάς, για να βρει παρηγοριά, γιατί το show έδινε μια αίσθηση δικαιοσύνης. Βοηθούσε να ξέρουν πως υπάρχουν χαρακτήρες, σαν και αυτούς του CSI που βοηθούσαν να λυθούν εγκλήματα. Και η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν ο τόπος του μεγαλύτερου εγκλήματος του πλανήτη”.

Το νέο cast του νέου CSI Las Vegas. @2021 Business Wire

 

Επτά χαρακτήρες δεν έχασαν έστω μια από τις 15 τηλεοπτικές σεζόν. Οι δυο (Ουίλιαμ Πέτερσον-Γκιλ Γκρίσομ και Σάρα Σάιντλ-Τζόρτζια Φοξ) θα επιστρέψουν τον Οκτώβριο (στην επέτειο 20 χρόνων από την αρχή της ιστορίας) στις μικρές οθόνες, με το CBS να ανακοινώνει πως στο νέο πρόγραμμα θα υπάρχει και το comeback της τεράστιας επιτυχίας. Από το παρελθόν θα εμφανιστεί και ο Ντέιβιντ Χότζες (Ουάλας Λάνγκαμ) και σε συνεργασία με νέα πρόσωπα θα επιχειρήσουν να σταματήσουν την υπαρξιακή απειλή, που προκάλεσε η απελευθέρωση χιλιάδων καταδικασμένων δολοφόνων. Οι φαν θα δούμε και τις τελευταίες τεχνολογίες της εγκληματολογίας.

Να ‘πέσει’ το trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα