Το μήνυμα της Μαρίας Κίτσου για την κατάθλιψη

Το μήνυμα της Μαρίας Κίτσου για την κατάθλιψη
Glomex

Για τη μάχη της με την κατάθλιψη και την ανάγκη να το συζητά όποιος βρίσκεται σε αντίστοιχη κατάσταση, μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Κίτσου, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω".

Καλεσμένη στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε η Μαρία Κίτσου, γνωστή τηλεοπτικά και ως “Λενιώ“, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

Η τηλεοπτική “Λενιώ” αποκάλυψε ότι δημοσιοποίησε το γεγονός προκειμένου να καταρρίψει ένα από τα πιο γνωστά ταμπού.


“Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις “έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι”;, ανέφερε η ηθοποιός.

“Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού”, είπε χαρακτηριστικά.

” Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά”, κατέληξε η Μαρία Κίτσου, ενύ στη συνέχεια μίλησε για το πότε θα ξανααρχίσουν τα γυρίσματα της αγαπημένης μας σειράς, “Άγριες Μέλισσες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα