“Το Σόι Σου” επιστρέφει με ένα ομαδικό Floss Dance

“Το Σόι Σου” επιστρέφει με ένα ομαδικό Floss Dance
Η οικογένεια Χαμπέα επιστρέφει στην πέμπτη σεζόν της σειράς "Το Σόι Σου" ALPHA

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιδίδονται στον διάσημο χορό και το γέλιο αρχίζει. Πότε κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος της κωμικής σειράς.

Ιστορίες οικογενειακής τρέλας. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε βιώσει σουρρεάλ καταστάσεις σε συναντήσεις με το σόι. Αυτό το σόι όμως το έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν για πέμπτη σεζόν από τη συχνότητα του ALPHA με το “Το Σόι Σου” και μας καλωσορίζουν με ένα ομαδικό Floss Dance ή flossing.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τη νέα σεζόν:

Το Floss Dancing

Πρόκειται για μια χορευτική κίνηση που έγινε viral από τον Μάιο του 2017, όταν την παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση οι Αμερικανοί τηλεθεατές. Στην χορογραφία, το Backpack Kid, που ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την τραγουδίστρια Katy Perry και χόρεψε με τον τρόπο αυτό στους ρυθμούς του Swish-Swish, του νέου της κομματιού.

Ουσιαστικά πρέπει κανείς να κουνά ταυτόχρονα τα χέρια πότε μπροστά και πότε πίσω από τον κορμό, ενώ κουνά παράλληλα τους γοφούς του. Το όνομά του το πήρε από το denta floss, καθώς σε πολλούς θύμισε την κίνηση που κάνει κανείς με το οδοντικό νήμα ανάμεσα στα δόντια.

Η κίνηση έγινε ακόμη πιο δημοφιλής όταν επιστρατεύτηκε στο πιο διάσημο παιχνίδι των τελευταίων ετών, το Fortnite, όπου οι χαρακτήρες του μπορούν να χορέψουν στο συγκεκριμένο στιλ, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Σόι σου για πέμπτη σεζόν

undefined

Σε ό, τι αφορά την ελληνική κωμική σειρά, αυτή επιστρέφει στην οθόνη μας με νέα επεισόδια τη Δευτέρα, 1 Οκτώβρη και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 από την τηλεόραση του Alpha.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το σενάριο ο Νίκος Μήτσας η Δήμητρα Τσόλκα, o Γιώργος Κόκουβας και η Ζωή Κοΐβαρη. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γωγώ Καρτσάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα