Top Chef: Από το MasterChef, στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Top Chef: Από το MasterChef, στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ
Παίκτες του MasterChef 2018 glomex

Ποιος πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef παίρνει... μεταγραφή για το νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ;

Το Top Chef έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, κάνοντας πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους.

Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους!

Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Ο Τζώρτζης του MasterChef… μεταγραφή στο Top Chef

Στο εν λόγω ριάλιτι πρόκειται να δούμε και έναν γνώριμο στο κοινό σεφ, που δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη του MasterChef, Τζώρτζη Παπανικολάου, που μας είχε απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν, λόγω του έντονου χαρακτήρα του.

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, όπου δεν κατάφερε να φτάσει ψηλά.

Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και αυτή τη φορά δοκιμάζει την τύχη του στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ. Το Top Chef “πρόδωσε” τη συμμετοχή του Τζώρτζη, μέσα από το επίσημο τρέιλερ της πρεμιέρας.

Δείτε το τρέιλερ του Top Chef:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα