Top Chef – Spoiler: Η δοκιμασία με το πρωινό θα δυσκολέψει τους παίκτες

Top Chef – Spoiler: Η δοκιμασία με το πρωινό θα δυσκολέψει τους παίκτες
Top Chef ΣΚΑΙ

Τους τρεις νέους αρχηγούς και τον πρώτο υποψήφιο της βδομάδας θα μάθουμε στο Top Chef. Αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (20/09).

Η νέα εβδομάδα στο Top Chef του ΣΚΑΙ κρύβει εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους, που θα πρέπει να περάσουν από 40… μαγειρικά κύματα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η πρώτη μέρα ξεκινά δύσκολα, καθώς οι υποψήφιοι chef θα ξυπνήσουν υπό τους ήχους μιας ντουντούκας με τους τρεις κριτές Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη να ζητούν πρωινό και μάλιστα γρήγορα. Οι μάγειρες θα πρέπει να τρέξουν στην κουζίνα και να ετοιμάσουν τρία διαφορετικά πιάτα για πρωινό: ένα γλυκό, ένα ελληνικό και ένα με βάση το αυγό.

Οι τρεις που θα σερβίρουν τα πιο νόστιμα πρωινά θα αναδειχθούν νέοι αρχηγοί των ομάδων. Ένας, όμως, θα είναι αυτός που θα κερδίσει την ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα. Για κάποιον άλλον όμως, η εβδομάδα δεν θα ξεκινήσει με το δεξί. Εκείνος, που δεν θα ικανοποιήσει τους κριτές με το πρωινό του, θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια, οι τρεις αρχηγοί θα κληθούν να σκεφτούν στρατηγικά και να διαμορφώσουν τις ομάδες τους. Ποιος θα κάνει έξυπνες μεταγραφές και ποιου οι επιλογές θα τον οδηγήσουν σε αποκλεισμό από το μαγειρικό πρωτάθλημα;

Top Chef: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας (20/09)

Top Chef: Δείτε το αποψινό trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα