Τριαντάφυλλος σε Κοψιδά: “Δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω”

Τριαντάφυλλος σε Κοψιδά: “Δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω”
Ο Τριαντάφυλλος στο Love It Glomex

Στον Γιώργο Κοψιδά και τις δηλώσεις του περί χαμηλής μόρφωσης απάντησε ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το "Survivor 4". Τι είπε για Κορόμι, Μόγδανο και Ασημακόπουλο.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου, μετά την αποχώρησή του από το “Survivor 4”, προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Love it”.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιώργο Κορόμι και τι συνέβη μεταξύ τους, δηλώνοντας: “Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε. Αφού κατάφερα το καραγκιόζης να το κάνω μοντέρνο καραγκιόζης, είναι τέλειο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση. Ήθελαν 5-6 μήνες να φυτρώσουν, οπότε τα είχα έγνοια. Στο Μαϊάμι ο Κόρο με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είπε “τελικά εντάξει, τα μαλλιά σου βγήκανε”. Είναι καλό παιδί, έχει καλή ψυχή, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται, πάει όπου πάνε οι πολλοί. Νομίζω έχει καταλάβει το λάθος του και ήθελε να μου προσφέρει φαγητό, μου έλεγε θα φάμε σήμερα”.

Όσο για τις κατηγορίες των συμπαικτών του, ότι προσπάθησε να τους δωροδοκήσει, ο Τριαντάφυλλος είπε: “Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος και τους είπα ότι θέλω να τους κάνω ένα δώρο. Ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα ότι θέλεις ρε φίλε, μέχρι 2000 ευρώ. Όταν είναι 3-4 άτομα και έχουν συνεννοηθεί τι θα πούνε, αν δεν είναι καταγεγραμμένο τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό. Από εκείνη τη στιγμή έλεγα πως ότι λέω θέλω να καταγράφεται στην κάμερα. Ο Ασημακόπουλος μου έχει πει τρελά πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Αυτά που έλεγε στην κάμερα, γιατί δεν ήρθε να τα πει μπροστά μου; Ο Ασημακόπουλος είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Έχει κάνει πράγματα πάνω του, μαγκιά του. Ο Ηλίας κοιτιέται συνέχεια στον καθρέφτη”.

“Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor και να αφήσω την οικογένειά μου και τον γιο μου, δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ούτε κάναμε μαζί ό,τι έχω κάνει 26 χρόνια τώρα”, δήλωσε ο πρώην παίκτης του “Survivor 4” σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονταν στην παραλία, ότι πληρωνόταν για να κάνει διακοπές.

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του, Γιώργο Κοψιδά, που είχε δηλώσει πως είναι χαμηλής μόρφωσης, λέγοντας: “Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να πάω να δουλέψω νύχτα, για να βοηθήσω την μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι από δυστύχημα και για τη μικρή μου αδελφή. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και είμαι χαμηλής μόρφωσης. Να ξέρεις ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, δεν παίζει ρόλο η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε το ποιος είσαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα