Τζέιμς Καφετζής: Ανακοίνωσε επιτέλους ότι μπαίνει στο Survivor 2024 – Η ανάρτησή του

Διαβάζεται σε 3'
Τζέιμς Καφετζής
Τζέιμς Καφετζής ΣΚΑΙ

Ο Τζέιμς Καφετζής επιβεβαίωσε τα spoilers που τον ήθελαν να μπαίνει στο Survivor 2024. Πώς το ανακοίνωσε ο ίδιος στους θαυμαστές του στα social media.

Τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει στο Survivor 2024 επιβεβαίωσε ο Τζέιμς Καφετζής, ένας από τους πιο αγαπημένους και πολυσυζητημένους παίκτες των προηγούμενων κύκλων.

Ο Τζέιμς Καφετζής – που ήταν να μπει από την αρχή στο Survivor 2024 αλλά τελικά ναυάγησε – ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Την αποκάλυψη για την επικείμενη είσοδό του στο παιχνίδι, έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, εκπλήσσοντας θετικά τους θαυμαστές του.

Σε ανάρτησή του, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την πρώτη συμμετοχή του στο Survivor και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Το Survivor είναι το σκληρότερο παιχνίδι επιβίωσης που σε φέρνει στα όρια σου σωματικά και πνευματικά. Για αυτό πολλές φορές συμπεριφορές δεν είναι οι αναμενόμενες. Δεν θα μπορούσα να λείπω από το πλέον στρατηγικό Survivor που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Σε ευχαριστώ και τα λέμε σύντομα Ατζούν”.

Αν και ο ίδιος δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα τον δούμε στην οθόνη, οι πληροφορίες αναφέρουν στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή για την είσοδό του στο Suvivor 2024

Τζέιμς Καφετζής: Μια συμφωνία που περίμεναν πολλοί

Ο Τζέιμς Καφετζής είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2021, και είχε αποκτήσει πολλούς φανατικούς θαυμαστές που τον προόριζαν, μάλιστα, για νικητή.

Ο πολλά υποσχόμενος παίκτης, όμως, είχε αποχωρήσει οικειοθελώς τότε, λίγο πριν από το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας ανολοκλήρωτη την “αποστολή” του.

Στους προηγούμενους κύκλους, πολλές φορές είχε ακουστεί το όνομά του – όπως π.χ. στο Survivor All Star – ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει οι συμφωνίες, αφού ο πρώην παίκτης και η παραγωγή του Survivor ήταν στα δικαστήρια.

Φέτος, ο Τζέιμς Καφετζής είχε φτάσει πολύ κοντά στο να μπει στον νέο κύκλο, αλλά τελευταία στιγμή, για λόγους υγείας, δεν μπήκε, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας των ευρημάτων στις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις, έμεινε εκτός, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στη συνέχεια, λέγοντας: “Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα