Βαλάντης: Στο πλευρό του η σύντροφός του – “Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του”

Βαλάντης: Στο πλευρό του η σύντροφός του – “Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του”
Βαλάντης glomex

Η σύντροφος του Βαλάντη παίρνει θέση για το περιστατικό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και σχολιάζει την αποχώρηση του τραγουδιστή από το Survivor 5. "Το σχόλιο ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά δεν ήταν τελικά τόσο βαρύ", ανέφερε.

Την επεισοδιακή αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5 αλλά και όσα προηγήθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την απαράδεκτη φράση που της είπε θίγοντας το ευαίσθητο ζήτημα του προβλήματος της υγείας της, σχολίασε η σύντροφος του τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή “Love It”, η ίδια δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση του Βαλάντη, λέγοντας πως θα έπρεπε να παραμείνει και να έχει αποχωρήσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ενώ στη συνέχεα υποστήριξε πως οι συμπαίκτες του έπαιξαν ένα παιχνίδι πίσω από την πλάτη του.

“Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό που έγινε με την Ευρυδίκη, το οποίο το φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα με την Αθηνά. Θεωρώ ότι ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα”, δήλωσε η Σουζάνα, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει πώς αντέδρασε η ίδια όταν πληροφορήθηκε για το σχόλιο που έγινε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

“Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε τη φράση του Βαλάντη προς όφελός της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του […] Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας. Οι συμπαίκτες του είχαν καταλάβει ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και επειδή είχαν καταλάβει τα κουμπιά του, ήξεραν πώς να τον φέρουν στα όριά του. Δεν είναι έτσι στην προσωπική του ζωή, δεν κάνει τέτοιες εκρήξεις. Εγώ έβλεπα έναν άλλο άνθρωπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα