Βγήκε στη Σκορδά ο Μπιμπίλας – Τι είπε για τον καβγά με την Καινούργιου

Βγήκε στη Σκορδά ο Μπιμπίλας – Τι είπε για τον καβγά με την Καινούργιου
Glomex

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο "Πρωινό" και αναφέρθηκε στην on air αντιπαράθεση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου. Η απάντηση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Στην εκπομπή “Πρωινό” των Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Τρίτης (11/01) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έκανε αναφορά στον καβγά που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, χθες, ενώ ήταν στον “αέρα” της εκπομπής “Super Katerina”, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και την Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια του Alpha να του λέει μεταξύ άλλων: “Θες να κλείσουμε για να βγεις στη Φαίη Σκορδά;”.

Έτσι, σήμερα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα προτού μιλήσει για οτιδήποτε. Μόλις βγήκε στην εκπομπή δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Κατ’ αρχήν να σας πω ότι σήμερα μιλάω χωρίς άγχος, γιατί δεν έχω μία άλλη εκπομπή να με πιέζει ταυτόχρονα. Πρέπει να το πω, επειδή χθες μίλησα για σας. Να πω ότι εχθές έζησα κάτι πολύ έντονο και στενοχώρησα μία πολύ αγαπημένη μου φίλη, την Κατερίνα Καινούργιου που την αγαπάω πάρα πολύ. Όπως και εσάς. Το διευκρινίζω για να μη θεωρηθεί ότι προτιμώ τον έναν ή τον άλλον. Την άγχωσα”.

Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Να βγαίνεις όπου θέλεις. Τα φιλιά μας”, απάντησαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα