Witcher: Η σέξι μάγισσα Yennefer και οι ερωτικές σκηνές που συζητήθηκαν

Witcher: Η σέξι μάγισσα Yennefer και οι ερωτικές σκηνές που συζητήθηκαν
Netflix

Η Yennefer είναι μια γυναίκα σεξουαλικά απελευθερωμένη που πάει κόντρα σε όλα τα στερεότυπα - Η εντυπωσιακή Anya Chalotra, έκλεψε τις εντυπώσεις (NSFW).

Το Witcher, η νέα fantasy-action σειρά του Netflix, έχει βγάλει ήδη τα “λεφτά” του, παρότι οι κριτικές δεν ήταν και τόσο “θερμές”.

Η δεύτερη σεζόν έχει επιβεβαιωθεί πως θα καταφθάσει στην streaming υπηρεσία, μιας και η πρώτη σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία. Η showrunner Lauren S. Hissrich, αποκάλυψε πως η συνέχεια θα έρθει το 2021, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι δέκα πιο δημοφιλείς παραγωγές του Netflix για το 2019, έφεραν το Witcher στη δεύτερη θέση:

“Stranger Things 3”

“The Witcher”

“The Umbrella Academy”

“Dead to Me”

“You: Season 2”

“When They See Us”

“Unbelievable”

“Sex Education”

“13 Reasons Why: Season 3”

“Raising Dion”

Η πρωταγωνίστρια πάντως που έκλεψε την παράσταση στον πρώτο κύκλο, ήταν η εντυπωσιακή Yennefer (Anya Chalotra).

Η Yennefer of Vengerberg, σύμφωνα με το σενάριο, “είναι σε μία διαρκή μάχη με τον εαυτό της. Είχε μία πραγματικά τραγική παιδική ηλικία. Ένας μέρος αναστάτωσης, οργής και σύγχυσης. Γεννήθηκε με μία παραμορφωμένη σπονδυλική στήλη και  ανωμαλία, και εξαιτίας αυτού ο πατέρας της την μισούσε πολύ. 

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένη. Πάντα προσπαθεί για κάτι άλλο. Ελέγχει τη σεξουαλικότητά της και τη χρησιμοποιεί για να χειραγωγεί ανθρώπους και να παίρνει αυτό που θέλει.

Παρουσιάζει μία συγκεκριμένη εκδοχή του εαυτού της, κάποια που είναι άμεση και ελεγχόμενη, επικίνδυνη. Η διαδρομή που περνάει είναι απίστευτα απαιτητική. Αποζητάει αυτήν τη σύνδεση, αλλά αυτός ο φόβος, αυτή η ανασφάλεια, τροφοδοτεί το χάος, αυτήν τη μαγεία που την κάνει απίστευτα ισχυρή”.

Η Yennefer γεννήθηκε στην Vengerburg, πρωτεύουσα της Aedirn και οι γονείς της την έστειλαν να σπουδάσει μαγεία σε νεαρή ηλικία, αποκτώντας έτσι απίστευτες δυνάμεις. Έπειτα, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής του, γνώρισε τον Geralt, μια γνωριμία που κατέληξε σε σφοδρό έρωτα. Παρά τη φημισμένη εργένικη ζωή του White Wolf όμως, αφήνεται έντονα να εννοηθεί πως η εν λόγω μάγισσα είναι η μοναδική του αγάπη. H Yen δεν δέχεται το όχι σαν απάντηση, με τα επιβλητικά της λόγια να ακούγονται σαν μαγεμένη εντολή που δεν θες να παρακούσεις από τον καταιγισμό της γοητείας της.

Οι ερωτικές σκηνές της Yennefer δε λείπουν από τον πρώτο κύκλο, όπως και τα γυμνά καρέ. Η περιβόητη συνάντηση των Yennefer και Geralt έγινε στο πέμπτο επεισόδιο, στο “Bottled Appetites”, με την εμφάνιση της Chalotra να είναι πράγματι αισθησιακή.

Στο επεισόδιο αυτό είδαμε και ένα όργιο αλά Eyes Wide Shut, ενώ η Yennefer βοηθά με τα μάγια της ένα ζευγάρι για να αντιμετωπίσει τα σεξουαλικά του προβλήματα.

Οι ερωτικές σεκάνς ήταν άλλωστε κατά πολλούς, το μεγάλο ατού της σειράς, ως προς την παρουσίασή τους, ενώ παρέπεμπαν αρκετά στις αντίστοιχες του video game. Οι περιγραφές του Andrzej Sapkowski στα βιβλία είναι επίσης άκρως αναλυτικές, σε ο,τι αφορά τις ερωτικές περιπτύξεις των ηρώων του.

Η ερωτική σκηνή από το πέμπτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν:

Η ερωτική σκηνή από το Witcher 3:

Βασισμένη στα γνωστά βιβλία του Andrzej Sapkowski και στο δημοφιλές παιχνίδι της CD Projekt Red, το “The Witcher” ακολουθεί τον “Geralt of Rivia, έναν μεταλλαγμένο κυνηγό τεράτων, ο οποίος παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο πονηροί από τα τέρατα”. Το βιντεοπαιχνίδι κυκλοφόρησε το 2007 και έχει πουλήσει 33 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως.

“Όταν δημιούργησα τον χαρακτήρα της Γέννεφερ, το έκανα διότι ήθελα να μεγαλώσει ο Γκέραλτ ως χαρακτήρας, αλλά αποφάσισα στην πορεία να το κάνω πιο περίπλοκο. Δημιούργησα έναν χαρακτήρα που δεν αποτελεί στερεότυπο. Για το καλό του αναγνώστη” είχε δηλώσει ο Andrzej Sapkowski για την ηρωίδα του.

Περισσότερα για τον χαρακτήρα της Yennefer μπορείτε να μάθετε εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα