X-Factor: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Οι πέντε φιναλίστ και οι εκπλήξεις της βραδιάς

X-Factor: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Οι πέντε φιναλίστ και οι εκπλήξεις της βραδιάς
Οι κριτές του X-Factor MEGA

Πέντε διαγωνιζόμενοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ και ενός δισκογραφικού συμβολαίου. Τι αλλάζει φέτος. Σούπερ guest εμφάνιση στη σκηνή.

Με τον μεγάλο τελικό της Κυριακής στις 9μ.μ. πέφτει η αυλαία για τον μουσικό διαγωνισμό του X-Factor, το οποίο επέστρεψε φέτος μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Στην αποψινή βραδιά, πέντε φιναλίστ θα διεκδικήσουν το σπουδαίο έπαθλο των 150.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως, για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ, ο οποίος θα λάβει το ποσό των 50.000 ευρώ.

Στον ημιτελικό της Παρασκευής διαγωνίστηκαν από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, οι “Γίναμε” και ο Γιάννης Ονησιφόρου, από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η Κατερίνα Λαζαρίδου, από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος και από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Θάνος Λάμπρου.

Οι ερμηνείες τους ήταν καθηλωτικές και τόσο οι τέσσερις κριτές, όσο και οι guest κριτές, Ηλίας Ψινάκης και Νίκος Μουρατίδης εντυπωσιάστηκαν από τις επιλογές τους, ωστόσο μόνο οι πέντε από τους διαγωνιζόμενους πέρασαν στον μεγάλο τελικό, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον τελευταίο λόγο.

Έτσι, οι πέντε φιναλίστ του τελικού του X-Factor είναι οι “Γίναμε“, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς θα είναι η guest εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος θα χαρίσει μερικές από τις μοναδικές του ερμηνείες πάνω στη σκηνή, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Οι τηλεθεατές θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα με online ψηφοφορία στο xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα μεταφέρουν τον παλμό από τα backstage.

Δείτε τις εμφανίσεις των πέντε φιναλίστ από τον ημιτελικό:

X-Factor: Η εμφάνιση των “Γίναμε”

X-Factor: Η εμφάνιση της Κατερίνας Λαζαρίδου

X-Factor: Η εμφάνιση του Άγγελου Αρχανιωτάκη

X-Factor: Η εμφάνιση του Χρήστου Αδαμόπουλου

X-Factor: Η εμφάνιση της Έλενας Παναγιωτίδου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα