Χαμός στον “Μονομάχο”: Παίκτρια κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό μέχρι σήμερα

Διαβάζεται σε 2'
Η Ιωάννα Παρούση στον "Μονομάχο"
Η Ιωάννα Παρούση στον "Μονομάχο" Youtube/SKAI.gr

Η Ιωάννα Παρούση “εξόντωσε” όλους τους αντιπάλους στον “Μονομάχο” και στέφθηκε μεγάλη νικήτρια. Τα συνολικά κέρδη της παίκτριας. Η αντίδρασή της.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο και ένα εκπληκτικό φινάλε παρακολουθήσαμε το απόγευμα Τρίτης (07/11) στον “Μονομάχο” με τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ.

Η Ιωάννα Παρούση που μετακόμισε στην Αθήνα πριν από 1 χρόνο για χάρη του έρωτα, πήγε στον “Μονομάχο” αποφασισμένη να κερδίσει και τους 100 αντιπάλους της. Ακόμα και τον σύντροφο της Κωνσταντίνο, που βρισκόταν ανάμεσα τους.

Η Ιωάννα, αφού χρησιμοποίησε όλες τις βοήθειες, έδωσε σκληρή μάχη μέχρι να φτάσει κοντά στο στόχο της και μετά από ένα συγκλονιστικό τετ α τετ με τον Διονύση Βλάχο στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια της μονομαχίας κερδίζοντας 22.856 ευρώ, ενώ έφυγε από τον “Μονομάχο” με συνολικά κέρδη 26.496 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στο παιχνίδι!

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς της η Ιωάννα είπε συγκινημένη: “Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους. Έχω γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους, έχω κάνει τρομερούς φίλους, επειδή είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα. Ένα μπράβο στα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες. Το καστ των παικτών είναι εξαιρετικό. Καλή τύχη σε όλους και η επιτυχία θα έρθει μετά”!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα