YFSF: Εντυπωσίασε η Στικούδη σαν Σακίρα – Έβαλε “φωτιά” στη σκηνή

YFSF: Εντυπωσίασε η Στικούδη σαν Σακίρα – Έβαλε “φωτιά” στη σκηνή

Η πρεμιέρα της all star εκδοχής του "YFSF" περιελάμβανε την Κατερίνα Στικούδη ως Σακίρα σε μία καταπληκτική εμφάνιση. Αλλά και τον Κρατερό Κατσούλη ως Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του νέου “Your Face Sounds Familiar” με την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη να κλέβει εύκολα την παράσταση το βράδυ της Κυριακής (28/02) στον ΑΝΤ1.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή και μεταμορφώθηκε με τη μέγιστη δυνατή πειστικότητα σε Σακίρα, χορεύοντας, τραγουδώντας και αλλάζοντας ακόμη και outfit πάνω στη σκηνή.

Η Στικούδη τραγούδησε το κομμάτι “Girl like me” και όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.

“Μπράβο. Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο μπράβο. Νόμιζα ότι η Κατερίνα είναι μια τραγουδίστρια όπως όλες. Αλλά εδώ έχω δει απίστευτο ταλέντο σε αυτό το κορίτσι. Ήταν τέλειο”, είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Θυμίζουμε ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Τάκη Ζαχαράτο, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλη Ρέππα και Κωστή Μαραβέγια.

Από την πλευρά του ο Κρατερός Κατσούλης, που ξεχώρισε με τις μεταμφιέσεις του στον πρώτο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar”, ανέβηκε στη σκηνή σαν… Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Έλληνας ηθοποιός ερμήνευσε το κομμάτι “Πριν το τέλος” και κατάφερε να συγκινήσει την κριτική επιτροπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version