YFSF – Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση της Χαντισέ για τη μεταμόρφωσή της

YFSF – Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση της Χαντισέ για τη μεταμόρφωσή της

Η Κατερίνα Στικούδη μεταμορφώθηκε σε Χαντισέ και τραγούδησε το "Dum Tek Tek" από τη Eurovision του 2009. Πώς σχολίασε η Τουρκάλα τραγουδίστρια την εμφάνισή της.

Στις εμβληματικές εμφανίσεις του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ήταν αφιερωμένο το “All Star – YFSF” την περασμένη Κυριακή (09/5), με την Κατερίνα Στικούδη να βάζει “φωτιά” στο πλατό με τη μεταμόρφωσή της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη κλήθηκε να γίνει υποδυθεί την Τουρκάλα Χαντισέ, η οποία άφησε το στίγμα της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2009 με τον χορό της και το τραγούδι “Dum Tek Tek”. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου και κατάφερε να εντυπωσιάσει με την πιστή απομίμηση και φυσικά τον χορό της.

Η γνωστή τραγουδίστρια απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και όχι μόνο! Την παρουσίαση της Κατερίνας Στικούδη είδε και η ίδια η Χαντισέ, η οποία μοιράστηκε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media απόσπασμα από την μεταμόρφωσή της στο μουσικοχορευτικό show του ΑΝΤ1 γράφοντας τις πολύ καλές της εντυπώσεις.

“Χθες στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το τραγούδι μου Dum Tek Tek στο “Your Face Sounds Familiar”. Μετά από 12 χρόνια, είναι μεγάλη μου τιμή που βλέπω το Dum Tek Tek να είναι τόσο αγαπητό, μετά τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009. Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και σε όσους βρέθηκαν στη σκηνή”, έγραψε χαρακτηριστικά η Τουρκάλα τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα