Το Netflix προσφέρει την πιο καλοπληρωμένη δουλειά των ονείρων σου

The Netflix Inc. application (app) is displayed on an Apple Inc. iPhone 5s surrounded by DVD mailers in this arranged photograph in Washington, D.C., U.S., on Tuesday, April 14, 2015. Netflix Inc., the largest online subscription video service, is expected to release earnings figures on April 15. Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images
The Netflix Inc. application (app) is displayed on an Apple Inc. iPhone 5s surrounded by DVD mailers in this arranged photograph in Washington, D.C., U.S., on Tuesday, April 14, 2015. Netflix Inc., the largest online subscription video service, is expected to release earnings figures on April 15. Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images BLOOMBERG VIA GETTY IMAGES

Το Netflix προσφέρει τη δουλειά που θα ζήλευε ο καθένας από εμάς, καθώς συνδυάζει τα ταξίδια, το πάθος για τη φωτογραφία και μια πολύ καλή αμοιβή (Pics)

Την δουλειά των ονείρων μας προσφέρει το Netflix, που παρέχει τη δυνατότητα ταξιδιών σε όλο των κόσμο με το αζημίωτο, φυσικά. Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά περί τίνος πρόκειται.

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε ονειρευτεί μία δουλειά, η οποία θα μας προσέφερε όλα εκείνα τα οποία η τωρινή μας δουλειά δεν μας προσφέρει. Εξαρτάται βέβαια από τα ενδιαφέροντα του καθενός, τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι έχουμε φανταστεί κάτι.

Το Netflix προσφέρει την πιο καλοπληρωμένη δουλειά των ονείρων σου

Σύμφωνα με τη διαφημιστική καμπάνια της νέας δράσης της πιο διάσημης πλατφόρμας προβολής μερικών εκ των πιο επιτυχημένων σειρών στον κόσμο, οι υποψήφιοι για τη θέση θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα οι 4 νικητές του διαγωνισμού θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στις Ευρωπαϊκές χώρες, όπου δραστηριοποιείται το Netflix, προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες τις οποίες και θα πρέπει να μοιραστούν στο Instagram. Το ταξίδι θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, με το Netflix να πληρώνει 1.800 ευρώ μισθό για κάθε εβδομάδα.

Το Netflix προσφέρει την πιο καλοπληρωμένη δουλειά των ονείρων σου

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για την επιλογή των τεσσάρων νικητών, αρκεί να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις ρίξετε στο hashtag # grammasters3 μέχρι τις 6 Μαρτίου. Και πιθανότατα, θα πρέπει να ακολουθήσετε και το Netflix για να διεκδικήσετε μια θέση.

To Netflix θα επιλέξει 25 φιναλίστ μέχρι τις 11 Μαρτίου.

(Πηγή: unilad)

SHARE:

24Media Network