Βίντεο: Η πρώτη σκηνή από τον επόμενο κύκλο του Walking Dead

Βίντεο: Η πρώτη σκηνή από τον επόμενο κύκλο του Walking Dead

Αυτή είναι η πρώτη σκηνή από τον επόμενο κύκλο του Walking Dead που είχε κλείσει με ένα τεράστιο cliffhanger (Vid)

Ο Negan (Jeffrey Dean Morgan) ήρθε στο τέλος της έκτης σεζόν με θόρυβο και μας άφησε μετέωρους να ψάχνουμε να δούμε ποιος δεν θα είναι πια μαζί μας. Περιττό να σας αναφέρουμε πως αν δεν βλέπετε τη σειρά, το άρθρο μπορεί να περιέχει SPOILERS για εσάς.

Η σειρά επισήμως επέστρεψε στην έκθεση του Comic-Con της Νέας Υόρκης. Στα πλαίσια της παρουσίας του cast και του επιτελείου εκεί, δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο που είναι επί της ουσίας η πρώτη σκηνή του νέου επεισοδίου της έβδομης σεζόν.

Τα πλάνα ξεκινούν αμέσως μετά την εκτέλεση κάποιου ήρωα από τον Negan και το ρόπαλο του, τη θρυλική Lucille. Η σειρά δεν μας είχε αποκαλύψει ποιος από την ομάδα του Rick είχε βγει από τη μέση. Ακολουθεί ένας φορτισμένος διάλογος ανάμεσα στον σοκαρισμένο Rick και τον απολύτως ήρεμο Negan που έχει το πάνω χέρι στην προσπάθεια του να "υποδουλώσει" τους αποστάτες της Alexandria.

Πάντως, ο δημιουργός της σειράς, Robert Kirkman, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως δεν θα έχουμε άλλο cliffhanger στην εξέλιξη της σειράς μετά τις αντιδράσεις των οπαδών της.

Season 7 Official Promo. Από εδώ ο Βασιλιάς Ezekiel (Khary Payton) με την αγαπημένη του τίγρη Shiva:

Το "The Walking Dead" προβάλλεται από το FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική. Η σειρά θα επιστρέψει για 7η σεζόν τον Οκτώβριο του 2016, με ένα μέλος του καστ λιγότερο...

Βίντεο πρώτης σκηνής για τη νέα σεζόν: FOX International Channels

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

The Walking Dead: Το τρέιλερ για τον 7ο κύκλο κρύβει μια αποκάλυψη. Όχι όμως αυτή που νομίζετε...

Το τέλος του Walking Dead έκανε τον Rick Grimes να γονατίσει

Walking Dead: Μια επιστροφή, που θα τη θυμάσαι για πάντα

SHARE: