Κόμβος Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων: Μαζεύοντας αγαθά για όσους τα έχουν ανάγκη

Κόμβος Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων: Μαζεύοντας αγαθά για όσους τα έχουν ανάγκη

"Ότι σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται". Με αυτό ως κεντρικό σύνθημα ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων τίμησε τους χορηγούς σε εκδήλωση στο πρώην Φρουραρχείο Αθηνών (vids+pics)

Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων είναι μία προσπάθεια για να συγκεντρωθούν αγαθά και προϊόντα τα οποία στη συνέχεια διατίθενται σε οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης.

Την Τετάρτη λοιπόν πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν οι χορηγοί για την προσφορά τους στην νέα υπηρεσία του Δήμου. Η βράβευση έγινε στις εγκαταστάσεις του "Κόμβου", στο πρώην Φρουραρχείο, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης.

Στα είδη που συγκεντρώνονται με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες, είναι τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής κ.λπ.), παιχνίδια, παιδικά και βρεφικά κρεβάτια. Η διανομή των τροφίμων γίνεται με ατομικό ραντεβού, με στοιχεία που τηρεί ο Δήμος Αθηναίων.

Η Τζένη Βαρβαγιάννη είναι από τους υπεύθυνους του "προγράμματος", ξενάγησε την κάμερα και τους ρεπόρτερ του News 247 στους χώρους, ενώ συγχρόνως εξήγησε τι ακριβώς κάνει ο Κόμβος.

SHARE:

24Media Network