Ρέθυμνο: Επίδοξος βιαστής κατέληξε στο νοσοκομείο από το παρ' ολίγον θύμα του

Ρέθυμνο: Επίδοξος βιαστής κατέληξε στο νοσοκομείο από το παρ' ολίγον θύμα του

Αλλοδαπός μπήκε στο σπίτι Κινέζας και επιχείρησε να τη βιάσει. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Κατέληξε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κατέληξε ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (23/07) επιχείρησε να βιάσει μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην Αγία Γαλήνη του Ρεθύμνου.

Ο 23χρονος Αφγανός, παραβίασε την πόρτα του σπιτιού της 37χρονης Κινέζας, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν ξαπλωμένη στο δωμάτιο της, μπήκε μέσα και προσπάθησε να την βιάσει. Αυτή, παρά το σοκ, βρήκε τη δύναμη να του αντισταθεί, πετώντας του και χτυπώντας τον με ό,τι αντικείμενα είχε κοντά της.

Μάλιστα, πάνω στην προσπάθεια της να τον αποφύγει, έπιασε και ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, και τον χτύπησε. Ο αλλοδαπός, αιμόφυρτος, τράπηκε σε φυγή. Επιχειρώντας να βγει από το σπίτι, έπεσε σε ένα παράθυρο, με αποτέλεσμα να υποστεί επιπλέον τραύματα από την τζαμαρία.

Η γυναίκα κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία λίγα λεπτά αργότερα τον συνέλαβε. Ο νεαρός αλλοδαπός βρέθηκε στο σπίτι του, στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα με αυτό του παρ' ολίγον θύματος, να είναι κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο επίδοξος βιαστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πληροφορίες από goodnet.gr

SHARE:

24Media Network