ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Η Λίντα Τριπ

Λίντα Τριπ: Πέθανε η γυναίκα που αποκάλυψε το σκάνδαλο Λεβίνσκι

Η Λίντα Τριπ ηχογράφησε τη Μόνικα Λεβίνσκι και δημοσιοποίησε τις συνομιλίες που παραδεχόταν την ερωτική της σχέση με τον Μπιλ Κλίντον. Έκανε επίσης την αποκάλυψη για τον "λεκέ" στο φόρεμά της.

Oμολογία εφοπλιστή για εκκλησιαστικό φιλέτο στη Βουλιαγμένη

Oμολογία εφοπλιστή για εκκλησιαστικό φιλέτο στη Βουλιαγμένη

Ο πανίσχυρος επιχειρηματίας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες. Στην υπόθεση εμπλέκονται έξι ακόμη άτομα οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της απιστίας, ηθικής αυτουργίας σε απιστία, άμεσης συνέργειας σε απιστία και ψευδούς βεβαίωσης.

Προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Πιέσεις από την Εισαγγελία κατά της διαφθοράς κατήγγειλε ο Μανιαδάκης

Κατά την τρίωρη κατάθεσή του, που θα συνεχιστεί, ο κ. Μανιαδάκης είπε πως ουδέποτε υπήρξε αξιωματούχος που ενεπλάκη σε θέματα τιμολόγησης φαρμάκων

Κτίριο της Siemens

Siemens: Στη φυλακή Σκαρπέλης, Μαυρίδης, Καραβέλα

Τρεις καταδικασθέντες οδηγούνται τελικά στη φυλακή για το περιβόητο σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens, καθώς δεν τους αναγνωρίστηκε ανασταλτικό στην έφεση. Χρηματικές εγγυήσεις από 30.000 έως 100.0000 ευρώ σε όσους δεν καταζητούνται.

Αρχείου: Novartis

Novartis: Επιστολή για την προστασία των Ελλήνων μαρτύρων στην Αμερική

Η δικηγορική εταιρία που εκπροσωπεί τους τρεις Έλληνες μάρτυρες/καταγγέλοντες στις έρευνες των αμερικανικών αρχών ζητά με επιστολή του, να σταματήσει η προσπάθεια να αποκαλυφθούν τα στοιχεία τους.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή

Ο διάλογος Ραγκούση - Φρουζή και η παραδοχή του πρώην ισχυρού άνδρα της Νovartis

Τι ρώτησε ο Γιάννης Ραγκούσης και τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην προανακριτική για την Novartis για την επίμαχη διάταξη που συμπεριλήφθηκε στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή

Φρουζής: Με στοχοποίησαν για να κατηγορηθούν πολιτικά πρόσωπα

"Δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ σε κανένα άνθρωπο, δεν έχω δώσει χρήματα σε οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο", "δεν συνάντησα ποτέ, προσωπικά, τον Αντώνη Σαμαρά και δεν μετέφερα ποτέ χρήματα σε τροχήλατη ή…ιπτάμενη βαλίτσα", ανέφερε, ο κ. Φρουζής.