ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η απερχόμενη ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου

"Ανασχηματισμός" στους Γενικούς Γραμματείς - Τέλος Νικολάου-Πρεζεράκος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στις θέσεις των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης. Ποιοι αποχωρούν. Όλα τα νέα πρόσωπα.

Σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης

Φυλακές: Προσλαμβάνουν αστυνομικούς για να συλλαμβάνουν αλλά κανέναν για να φυλάει τους συλληφθέντες

Δραματική η κατάσταση στα ελληνικά σωφρονιστικά ιδρύματα σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών αλλά και ασφάλειας. Όσα καταγγέλλει στο NEWS 24/7 πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εξωτερικών φρουρών φυλακών, Γιώργος Κωστίκας.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης

ΣΥΡΙΖΑ: "Εμμονή της κυβέρνησης στον αυταρχισμό - Καμιά αίσθηση ευθύνης"

Για κατάρρευση του αφηγήματος της ασφάλειας, απουσία οποιουδήποτε σχεδίου και εμμονή στο "Νόμος και Τάξη" κατηγορούν την κυβέρνηση οι Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Χρήστος Σπίρτζης.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Νικολάου

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυση από τρεις βουλευτές κατά της Σοφίας Νικολάου

Τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά κατά της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου για το αδίκημα της απιστίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας: "Ετούτη την κρίσιμη ώρα η χώρα δεν έχει κυβέρνηση"

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kontra Channel. "Η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως τον έλεγχο", τόνισε.

Έλενα Ακρίτα

Έλενα Ακρίτα: Γιατί με μπάναρε το Facebook

Η Έλενα Ακρίτα γράφει για τον ψηφιακό αποκλεισμό που υπέστη για 30 ημέρες. Σύμφωνα με το Facebook, ο λόγος που αποκλείστηκε είναι η απάντησή της σε υβριστικό σχόλιο. Όμως τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά.