Σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου. Κανονικά τα δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο

Σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου. Κανονικά τα δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο

Μετά τις 9 το βράδυ αναμένεται σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου από τον Πειραιά. Εξασθένηση των ανέμων από το βράδυ

Από τις 9 το βράδυ και μετά αναμένεται να αρχίσει από το λιμάνι του Πειραιά η αναχώρηση των πλοίων για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη καθώς αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.

Τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό καθώς και τα οι αναχωρήσεις από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου γίνονται κανονικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας κάθε λεπτό

Πολλές από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση έχουν προγραμματίσει για αύριο έκτακτα δρομολόγια.

Ήδη η Blue Star έχει προγραμματιστεί για αύριο ένα έκτακτο δρομολόγιο για Κυκλάδες.

Μειωμένη φέτος η έξοδος των Αθηναίων

Ελαφρά μειωμένη είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι η έξοδος των Αθηναίων καθώς ο καιρός δεν ευνοεί τους εκδρομείς του Πάσχα.

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Έως τη μία το μεσημέρι από τα διόδια των Αφιδνών προς τη Λαμία είχαν περάσει 23.164 αυτοκίνητα, αριθμός μειωμένος κατά 1,21% σε σχέση με πέρυσι οπότε τη Μεγάλη Παρασκευή έως την ίδια ώρα είχαν περάσει 22.883. Μειωμένος κατά 4% περίπου είναι και ο αριθμός των αυτοκινήτων που πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας προς την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα, έως τη μία το μεσημέρι είχαν περάσει 30.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι τις ίδιες ώρες είχαν περάσει 33.000. Η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μεγάλο Σάββατο με ήλιο και λίγες νεφώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network