“Άδωνι, πότε επιτέλους θα βγάλεις τον …Χατζηδάκη από μέσα σου;”

“Άδωνι, πότε επιτέλους θα βγάλεις τον …Χατζηδάκη από μέσα σου;”
Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Τι του είπε συνομιλητής του, τι λέει ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τα τηλεφωνήματα στο γραφείο του από τους θαυμαστές του!

Απορεί και ο ίδιος ο Άδωνις, μαθαίνουμε, από το ήπιο και συναινετικό στιλ που κρατά από τις ευρωεκλογές και μετά, τόσο ως αντιπρόεδρος της ΝΔ έως τις 7 Ιουλίου, όσο και ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εν συνεχεία.

Όταν, μάλιστα, αρχικά άρχισε να εμφανίζεται στις τηλεοράσεις λίγο πριν τις ευρωεκλογές και, κυρίως, μετά από αυτές, στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές, χωρίς τις γνωστές εκρήξεις του, όπως αναφέρουν συνεργάτες του, άρχισαν τα τηλεφωνήματα από τους …πιστούς του στο γραφείο: “Μα τι έπαθε ο Άδωνις;” “Θέλουμε τον Άδωνι που ξέρουμε”, “Έπαθε κάτι το παιδί μας;” ήταν μερικά από τα τηλεφωνήματα των οπαδών του.

Η …κατάσταση του Άδωνι, ωστόσο, …επιδεινώνεται και μετά τις 7 Ιουλίου, όταν ανέλαβε υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

“Ούτε εγώ αναγνώρισα τον εαυτό μου, πώς μίλησα έτσι από το βήμα της Βουλής” έλεγε σε συνομιλητές του στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, του το είπε κάποιος, λίγο μετά: -Άδωνι, πότε επιτέλους θα βγάλεις τον …Χατζηδάκη που κρύβεις μέσα σου; Προσωπικά δεν γνωρίζω πότε θα το κάνει, αλλά όσοι ξέρουν τον Α. Γεωργιάδη- είτε συμφωνούν μαζί του, είτε διαφωνούν και είναι …εχθροί του-στοιχηματίζουν ότι θα βγάλει τον …Κωστή Χατζηδάκη από μέσα του, όταν …το κρίνει ο ίδιος!

Υ.Γ.: Αν κρίνουμε, πάντως, από τις τελευταίες εμφανίσεις Χατζηδάκη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας όλο και βλέπει μπροστά του τον …πειρασμό, να …βγάλει ένα Άδωνι από μέσα του!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα