Το μήνυμα της Φώφης: Εμείς προχωρούμε με το Κίνημα Αλλαγής

Το μήνυμα της Φώφης: Εμείς προχωρούμε με το Κίνημα Αλλαγής
Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Δεν πρόκειται η ηγεσία να ασχοληθεί με όσους προτείνουν “επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ”

Υποβαθμίζει απολύτως η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη τα μηνύματα για “επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ”, λίγες μάλιστα ημέρες πριν την 3η του Σεπτέμβρη, ημέρα που παρουσιάστηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Όπως, μάλιστα, απέφυγε να ασχοληθεί με τη συνέντευξη στο News 24/7 του Παύλου Γερουλάνου (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω θα είναι υποψήφιος της “πράσινης” παράταξης για την προεδρία της ΚΕΔΕ), έτσι δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό σχόλιο για το άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στο “Βήμα” της Κυριακής. Ένα άρθρο με το οποίο ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ όχι απλώς ζητούσε να ενταχθούν στο ΠΑΣΟΚ το ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμματα και οι κινήσεις που το συναποτελούν, όχι μόνο να εκλεγεί ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και απειλούσε εμμέσως πλην σαφώς με προσφυγή στη δικαιοσύνη εάν δεν τηρηθούν οι σχετικές προβλέψεις του Καταστατικού.

“Ψάχνει ρόλο μετά τη μη εκλογή του στην ευρωβουλή” τονίζουν για το γιο του ιδρυτή συνεργάτες της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ενώ άλλα στελέχη ασκούν κριτική στην επικεφαλής γιατί στήριξε (εξόφθαλμα) τον Νίκο Παπανδρέου για το ευρωκοινοβούλιο, έστω και αν αυτό γινόταν εκείνη την περίοδο γιατί ακόμα δεν είχε ξεκαθαρίσει το τι θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου. Άλλα στελέχη προβληματίζονται αν ο Ν. Παπανδρέου ξεκίνησε την πρωτοβουλία του από μόνος του ή είναι “μπροστινός”, του Γιώργου, πλην όμως αδίκως, καθώς, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του κόμματος δεν ασχολείται με εσωκομματικά θέματα.

“Εμείς προχωρούμε με το Κίνημα Αλλαγής” είναι το σαφές μήνυμα της Φώφης Γεννηματά, που υποβαθμίζει συνεχώς το θέμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που προγραμματίζεται για το τέλος του έτους και συγκεκριμένα για το Δεκέμβριο, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό εκλογικές διαδικασίες. Στη Χαριλάου Τρικούπη, άλλωστε, γνωρίζουν πως στελέχη θα επιχειρήσουν να θέσουν στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θέματα από την πίσω πόρτα, που δεν μπορούν να θέσουν στο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και δεν προτίθενται να επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Υπ’ αυτό το πρίσμα, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, στις 24 Νοεμβρίου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα