Έμμεση -πλην, όμως, σαφή- στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρία

Έμμεση -πλην, όμως, σαφή- στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρία
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τι σηματοδοτεί η κοινή παρουσία των δυο ανδρών στα 80χρονα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών;

Έμμεση, πλην όμως σαφέστατη, στήριξη στον Προκόπη Παυλόπουλο για μια δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Δημοκρατίας, παρείχε κατά κοινή ομολογία το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή των δυο ανδρών ως βασικών ομιλητών στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να βραβεύεται από τους διοργανωτές, να απευθύνει χαιρετισμό και εν συνεχεία να παραμένει στην αίθουσα προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού. Με τη σειρά του, ο Κώστας Καραμανλής ξεκίνησε την ομιλία του, παρέχοντας τη στήριξή του στον Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς τόνισε τα εξής: “Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία και να σας συγχαρώ για τη βράβευσή σας. Βράβευση η οποία ανταποκρίνεται στην αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς σας στον Τόπο, ειδικά σε εθνικά κρίσιμες περιστάσεις”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Προκόπης Παυλόπουλος συνταξίδευσε στη συμπρωτεύουσα με το κυβερνητικό αεροσκάφος και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δυο άνδρες να έχουν ενδιαφέρουσα συνομιλία, αλλά χωρίς καμία απολύτως νύξη για την επερχόμενη προεδρική εκλογή. Τέτοια συζήτηση, άλλωστε, μεταξύ των δυο, δεν έχει γίνει ποτέ…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα