Στο 1,2% η διαφορά

Στο 1,2% η διαφορά

Παρά την αύξηση της συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας μετά την ομιλία του Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα

Παρά την αύξηση της συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας μετά την ομιλία του Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, το ΠΑΣΟΚ προηγείται ως προς την πρόθεση ψήφου με 29,2%, ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 28%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,9%, το ΚΚΕ με 7% και ο ΛΑΟΣ με 5,4%.

Ο κ. Καραμανλής παραμένει ο “καταλληλότερος”, καθώς συγκεντρώνει το 42,1%, με τον Γιώργο Παπανδρέου να φτάνει το 30,5%.

Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να προηγείται στην παράσταση νίκης, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ έχει μειώσει κατά πολλές μονάδες τη διαφορά σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας. Συγκεκριμένα, το 43,3 % των ερωτηθέντων βλέπουν νίκη της ΝΔ(66,8% στην προηγούμενη δημοσκόπηση) και το 38,4% νίκη του ΠΑΣΟΚ(12,3% στην προηγούμενη δημοσκόπηση).

Σύμφωνα με την έρευνα το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ οφείλεται κυρίως στα λάθη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και όχι στην αντιπολιτευτική του δράση και το 61,2% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι πρόκειται για συγκυριακό φαινόμενο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα